Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό με αποκλειστική ευθύνη του Κ. Μητσοτάκη
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό με αποκλειστική ευθύνη του Κ. Μητσοτάκη

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό με αποκλειστική ευθύνη του Κ. Μητσοτάκη

«Δραματική» χαρακτήρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση για το «αλαλούμ σε σχέση με την επανεκκίνηση του τουρισμού».

Η εικόνα στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας ειναι δραματική, τραγική για τους εφγαζόμενους στον χώρο του τουρισμού και τους επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση έχει επιδεινώσει την κατάσταση αυτή με την ασυνεννοησία, την έλλειψη σχεδιασμού, τον ερασιτεχνισμό, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει συνολικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κέρκυρα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

«Εδώ και έναν μήνα ο υπό ανασχηματισμό υπουργός, όσο παραμένει, πέφτει από γκάφα σε γκάφα και οδηγεί τον τουρισμό σε κατάσταση τραγική, δραματική. Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά με τη στρατηγική της ανυπαρξίας σχεδίου, με την κατάθεση πρωτοκόλλων την τελευταία στιγμή, με την επίταξη δωματίων για καραντίνα μέσα σε ξενοδοχειακές μονάδες, έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές μπάχαλο» συνέχισε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας πως «για αυτό το μπάχαλο την ευθύνη έχει αποκλειστικά κ. Μητσοτάκης».

Εκτίμησε ακόμη πως οι αφίξεις τουριστών που θα είναι πολύ περιορισμένες φέτος, «θα είναι λιγότερες εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς ανυπαρξίας σχεδιασμού».

«Η Κερκυρα και τα νησιά εκπέμπουν SOS. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!