Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η ΚΥΑ για τα δωμάτια καραντίνας
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η ΚΥΑ για τα δωμάτια καραντίνας

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η ΚΥΑ για τα δωμάτια καραντίνας

«Η επανεκκίνηση του τουρισμού αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα και ανευθυνότητα από την κυβέρνηση» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση που είχε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο του ΣΕΤΕ.

«Παλινωδίες από τον υπουργό, ανακοινώσεις που δημιουργούσαν τουριστικές περιοχές και νησιά τριών κατηγοριών, αποκλεισμούς χωρών και διπλωματικά επεισόδια. Και το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ουσιαστική ενίσχυση και υπάρχει τεράστιο έλλειμμα ρευστότητας στον τουριστικό κλάδο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ επικέντρωσαν την κριτική τους και στην Κοινή Υπουργική Απόφαση της κυβέρνησης για τα δωμάτια που πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά κάθε μονάδα που έχει πάνω 10 δωμάτια προκειμένου να παραμένουν σε καραντίνα οι πιθανοί ασθενείς με κορωνοϊό.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για άλλη μια περίπτωση που μπορεί να αποβεί καταστροφική. Πρέπει να την πάρει πίσω» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, προτείνοντας ταυτόχρονα η καραντίνα να γίνεται σε ξεχωριστές μονάδες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ τόνισε ότι η δική τους πρόταση είναι ότι τα δωμάτια για καραντίνα δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά, αλλά δυνητικά, διότι δεν έχουν όλες οι μονάδες τη δυνατότητα αυτή.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε με έμφαση ότι ο τουρισμός δεν είναι θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι εθνικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!