Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας για ακίνητα Δ. Παπαδημούλη: Ήταν λάθος – Λήξαν το θέμα
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας για ακίνητα Δ. Παπαδημούλη: Ήταν λάθος – Λήξαν το θέμα

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας για ακίνητα Δ. Παπαδημούλη: Ήταν λάθος – Λήξαν το θέμα

«Λήξαν» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα που ανέκυψε με τα ακίνητα του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρη Παπαδημούλη, σημειώνοντας πάντως πως «ο τρόπος που επέλεξε να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος».

Σε σύσκεψη που είχε συγκεκριμένα με τους ευρωβουλευτές της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε σύμφωνα με πηγές του κόμματος: «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος».

Όπως σημείωσε ο κ. Τσίπρας, «μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν». Επομένως, πρόσθεσε, «από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της Ν.Δ. στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας».

Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωπαϊκές εξελίξεις καθώς και εσωτερικά ζητήματα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η τομεάρχης της Κ.Ο. για ευρωπαϊκά θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου, η υπεύθυνη της Π.Γ. για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Ράνια Σβίγκου, και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Καλπαδάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!