Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Έλλειψη σχεδίου κι ερασιτεχνισμός στην επανεκκίνηση του Τουρισμού
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Έλλειψη σχεδίου κι ερασιτεχνισμός στην επανεκκίνηση του Τουρισμού

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Έλλειψη σχεδίου κι ερασιτεχνισμός στην επανεκκίνηση του Τουρισμού

«Η κυβέρνηση επανεκκίνησε τον τουρισμό δίχως σχέδιο και με μεγάλο ερασιτεχνισμό, όσον αφορά τα μέτρα προστασίας απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Και σήμερα φοβάμαι ότι βρισκόμαστε απέναντι σε έναν διπλό κίνδυνο: ο τουρισμός καρκινοβατεί και η αναζωπύρωση της επιδημίας είναι προ των πυλών» δήλωσε, από τη Ζάκυνθο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση, πέρα από την έλλειψη σχεδίου και πέρα από τον ερασιτεχνισμό, εξέπεμψε και αντιφατικά μηνύματα και με τις δράσεις και με τις αποφάσεις της». Υποστήριξε ακόμα ότι «πρώτα και κύρια, δεν εφάρμοσε ενιαία πρωτόκολλα επιδημιολογικά σε όλες τις πύλες εισόδου και βεβαίως δεν είναι διαφορετικοί οι άνθρωποι που έρχονται από τα χερσαία σύνορα, και διαφορετικοί αυτοί οι οποίοι έρχονται στα αεροδρόμια και στα λιμάνια μας. Η εφαρμογή ενιαίων πρωτοκόλλων ήταν κάτι αυτονόητο, που έπρεπε να είχε προνοήσει, όπως επίσης έπρεπε να είχε απαιτήσει τη δυνατότητα να υπάρχει τεστ για τον κορωνοϊό για κάθε επισκέπτη που έρχεται αεροπορικώς σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας από το εξωτερικό».

Ο κ. Τσίπρας στάθηκε και στη χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους, αλλά και στην απόφαση της κυβέρνησης να «πάρει πίσω την απόφαση για τα πανηγύρια σε όλη τη χώρα», σχολιάζοντας ότι «ότι για τα πανηγύρια είναι η ίδια η κυβέρνηση και οι αποφάσεις της». Πιο αναλυτικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «αντιφατικά μηνύματα και προς τους πολίτες, να φοράμε μάσκα – να μη φοράμε μάσκα. Μια εβδομάδα πριν πήραν απόφαση να άρουν την υποχρέωση μάσκας στα εμπορικά κέντρα, χθες μας έλεγαν ότι πρέπει εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος που λέει ότι πρέπει να φοράνε μάσκα σε κλειστό χώρο οι πολίτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!