Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Εκλογές εν µέσω πανδηµίας θα ήταν τυχοδιωκτική κίνηση
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Εκλογές εν µέσω πανδηµίας θα ήταν τυχοδιωκτική κίνηση

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Εκλογές εν µέσω πανδηµίας θα ήταν τυχοδιωκτική κίνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τις εκλογές αλλά δεν τις ζητάει καθώς μία τέτοια κίνηση θα ήταν τυχοδιωκτική εν μέσω της πανδημίας, αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι «επιλέγει να κρύβει υπουργούς του πίσω από τεχνοκράτες».

Ερωτηθείς ειδικότερα για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» πως «δεν µπορείς να προκαλείς πολιτικές εξελίξεις, που θα επιφέρουν ακόµη µεγαλύτερη ανασφάλεια» την ώρα που δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει νέο κύμα του ιού. «Φρονώ ότι εκλογές εν µέσω πανδηµίας θα ήταν µια τυχοδιωκτική κίνηση από τον κ. Μητσοτάκη. Θα έπρεπε να φοβάται ο ίδιος µια τέτοια εξέλιξη, διότι θα είχε τεράστια ζηµία από την επιλογή και µόνον. Εγώ δεν έχω ούτε κάτι να φοβηθώ ούτε κάτι να αποδείξω» σημειώνει.

Εκφράζει παράλληλα την πεποίθηση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, η καρδιά της µεγάλης προοδευτικής και δηµοκρατικής παράταξης, αργά ή γρήγορα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ξανά την κοινωνική πλειοψηφία». «Η εξέλιξη της πανδηµίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις αξίες της προόδου, την αλληλεγγύη και την κοινωνική προστασία» αναφέρει και δηλώνει βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα επανέλθει στη διακυβέρνηση». Το στοίχηµα είναι να επανέλθουµε όχι ως κόµµα διαµαρτυρίας, αλλά ως δύναµη δηµιουργίας, προσθέτει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!