Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Να αλλάξει στρατηγική ο Μητσοτάκης-Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Να αλλάξει στρατηγική ο Μητσοτάκης-Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Να αλλάξει στρατηγική ο Μητσοτάκης-Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο. Ανήκει σε αυτόν που έκανε το ενδέκατο σε σειρά διάγγελμα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευθύνη γι’ αυτό που εδώ και δύο χρόνια βιώνουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του – απάντηση στο τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη . Παράλληλα σημείωσε ότι «αν δεν μπορεί ή δεν θέλει, να κάνει χώρο σε εμάς, που και μπορούμε και θέλουμε».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη τραγωδία και ο κος Μητσοτάκης την αντιμετωπίζει με διαγγέλματα. Χθες ξεπεράσαμε τους 17.000 νεκρούς. Κάθε εβδομάδα χάνεται ένα ολόκληρο χωριό Νοσοκομεία και υγειονομικοί καταρρέουν, ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα ή διασωληνώνονται πρόχειρα εκτός ΜΕΘ, χειρουργεία αναστέλλονται.

Η χώρα μας είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Για όλα αυτά, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο. Ανήκει σε αυτόν που πριν λίγο έκανε το 11ο στη σειρά διάγγελμα για να πει πως φταίνε πολλά και διάφορα, εκτός από τον ίδιο που δύο χρόνια διαχειρίζεται την πανδημία.

Ο κος Μητσοτάκης έχει την ευθύνη της αποτυχίας που σήμερα βιώνουμε. Γιατί εδώ και δυο χρόνια, αντιμετωπίζει την πανδημία όχι με πράξεις, αλλά με διαγγέλματα. Γιατί εδώ και δυο χρόνια δεν ενισχύει το ΕΣΥ και τη πρωτοβάθμια φροντίδα. Γιατί ακόμα και οι ΜΕΘ που έφτιαξε είναι είτε πρόχειρες είτε υποστελεχωμένες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!