Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αγοράζουν τα ρυμουλκά Καραπιπέρη οι Βερνίκος – Σπανόπουλος – Λυμπουσάκης
[Η Ναυτεμπορική]: Αγοράζουν τα ρυμουλκά Καραπιπέρη οι Βερνίκος – Σπανόπουλος – Λυμπουσάκης

[Η Ναυτεμπορική]: Αγοράζουν τα ρυμουλκά Καραπιπέρη οι Βερνίκος – Σπανόπουλος – Λυμπουσάκης

Φωτογραφία αρχείου

«Βγαίνει» από τα ρυμουλκά σκάφη η οικογένεια Καραπιπέρη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης των έξι ρυμουλκών του στόλου της, στις υπόλοιπες τρεις εταιρείες της κοινοπραξίας Μed Tugs & Salvage, που σύστησαν το 2018.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Vernicos Tugs & Salvage, Spanopoulos Group και Lyboussakis Towage & Salvage. Στο ενδιάμεσο, το 2019, η Vericos προχώρησε σε σύμπραξη με τη ιταλική εταιρεία ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών Scafi, δημιούργημα της οποίας είναι η Vernicos Scafi.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Vernicos Scafi αγοράζει τα τέσσερα από τα έξι ρυμουλκά της οικογένειας Καραπιπέρη, ενώ το 2019 είχε αγοράσει ακόμα ένα σκάφος των 4.000 bhp «Sea Scropion» (ναυπήγησης 2008).

Παράλληλα, τα αδέλφια Δημήτρης και Γιώργος Βερνίκος, μέσω της εταιρείας τους, Ancora Investment Trust, αναμένεται να παραλάβουν μέσα στο 2022 (τον Μάιο), από τα ναυπηγεία της Hyundai, ένα νεότευκτο δεξαμενόπλοιο 40.000 τόνων, το συμβόλαιο του οποίου είχαν αγοράσει φέτος τον Φεβρουάριο, αξίας περίπου 33 εκατ. δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!