Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αγία Βαρβάρα-δολοφονία: Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσαν οι συγγενείς της 64χρονης
[Η Ναυτεμπορική]: Αγία Βαρβάρα-δολοφονία: Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσαν οι συγγενείς της 64χρονης

[Η Ναυτεμπορική]: Αγία Βαρβάρα-δολοφονία: Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσαν οι συγγενείς της 64χρονης

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν οι δύο κόρες και ο αδελφός της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει 75χρονο σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα .

Η μία από τις δύο κόρες της 64χρονης ζήτησε την απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία της μητέρας της.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα».

Ξεσπώντας σε λυγμούς, ο αδελφός της 64χρονης είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την πυροβολησε κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την τέλεια διατροφή εικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο εσένα Τότης επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!