Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αυθεντικό μουσικό αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen
[Η Ναυτεμπορική]: Αυθεντικό μουσικό αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen

[Η Ναυτεμπορική]: Αυθεντικό μουσικό αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen

Κάθε Τετάρτη του Σεπτεμβρίου, ένα θρυλικό μουσικό αφιέρωμα περιμένει το κοινό στην σκηνή του CT Garden Festival, για να το μεταφέρει στις εποχές που γέννησαν τις αξέχαστες φωνές που όλοι αγαπάμε (λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι).

Την πρώτη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή, η οποία θα είναι αφιερωμένη στους θρυλικούς Queen, με μια αυθεντική αναπαράσταση του εκρηκτικού live που έδωσαν στο απόγειο της καριέρας τους. Το «Majesty Queen» είναι το αυθεντικό βρετανικό musical tribute για τους Queen στο οποίο ακούγονται διαχρονικές επιτυχίες όπως οι: «We Will Rock You», «I want to Break Free», «The Show Must Go On», «Bohemian Rhapsody», «Another One Bites the Dust», «I Want It All», «Killer Queen», «Radio Ga Ga», «Who Wants To Live Forever» κ.ά.

Όπως το χαρακτήρισαν κοινό και κριτικοί είναι «ένα από τα καλύτερα αφιερώματα για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο». Κι αυτό γιατί στο «Majesty Queen» πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Σεθ Ντάνιελς, ο οποίος φημίζεται για τη μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή και τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες. Με τη σχολαστική του ματιά και την αγάπη του για τη λεπτομέρεια, ξαναφέρνει για λίγο τον Φρέντι Μέρκιουρι μπροστά στο κοινό, με τρόπο που κανένας άλλος καλλιτέχνης αφιερώματος δεν έχει κάνει πριν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!