Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι Αυστριακοί επιλέγουν Αυστρία για τις διακοπές τους φέτος
[Η Ναυτεμπορική]: Οι Αυστριακοί επιλέγουν Αυστρία για τις διακοπές τους φέτος

[Η Ναυτεμπορική]: Οι Αυστριακοί επιλέγουν Αυστρία για τις διακοπές τους φέτος

Σε ποσοστό 60%, οι Αυστριακοί, προφανώς ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την πανδημία του κορωνοϊού, θέλουν φέτος να περάσουν στην χώρα τους τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών, όπως η Ιταλία, η Κροατία και η Ελλάδα, είναι περιστασιακά σε ζήτηση σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση, της οποίας τα αποτελέσματα δημοσιεύονται σήμερα.

Στη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας εμπορίου αθλητικών ειδών, διαπιστώνεται πως λόγω της τρέχουσας κατάστασης, ο προγραμματισμός διακοπών είναι δύσκολος για πολλούς φέτος. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν αναστατώσει πολλούς και η επιθυμία – ή και προτροπή – «μένουμε στη χώρα μας», γίνεται όλο και πιο αισθητή φέτος, αλλά σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι θέλουν να πραγματοποιήσουν τις συνηθισμένες καλοκαιρινές διακοπές τους. Η άσκηση είναι σημαντική για περισσότερα από τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων, η κολύμβηση και η πεζοπορία είναι από τα αγαπημένα αθλήματα.

«Ο αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός αυτό το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η Αυστρία, η τάση να παραμείνει κανείς φέτος στη χώρα είναι αισθητή και ειδικά για την ομάδα μεταξύ 40 και 49 ετών – εδώ το ποσοστό είναι ιδιαίτερα υψηλό, έως και 70%», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους υπεύθυνους της δημοσκόπησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!