Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Η μεγαλύτερη αύξηση στα κρούσματα για το 2021 στο Σίδνεϊ
[Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Η μεγαλύτερη αύξηση στα κρούσματα για το 2021 στο Σίδνεϊ

[Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Η μεγαλύτερη αύξηση στα κρούσματα για το 2021 στο Σίδνεϊ

Η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) της Αυστραλίας ανέφερε την Πέμπτη τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση της σε τοπικά αποκτηθείσες λοιμώξεις COVID-19 φέτος, καθώς αξιωματούχοι αγωνίζονται να αναχαιτίσουν το ξέσπασμα της παραλλαγής Δέλτα.

Η αύξηση των περιπτώσεων μετά από δύο εβδομάδες σκληρού lockdown στο Σίδνεϊ, τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, αύξησε την προοπτική περαιτέρω επέκτασης των περιορισμών, με αξιωματούχους να κατηγορούν τις παράνομες οικογενειακές συγκεντρώσεις για συνεχή αύξηση των λοιμώξεων.

Η NSW ανέφερε 38 νέες τοπικές περιπτώσεις, από 27 ημέρες νωρίτερα, με 11 από αυτούς να έχουν περάσει χρόνο στην κοινότητα ενώ ήταν μολυσματικοί.

Δεδομένης της αργής διάθεσης εμβολίων στην Αυστραλία, η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Γκλάντις Μπερετζίκλιαν, ζήτησε από τους κατοίκους να περιορίσουν τις επισκέψεις σε σπίτια συγγενών και φίλων, επικαλούμενη την εξαιρετικά μεταδοτική φύση του στελέχους Δέλτα.

«Είναι πραγματικά σημαντικό για όλους μας να παραμείνουμε στο σχέδιο και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές για την υγεία για να μας δώσουν την καλύτερη ευκαιρία να βγούμε από αυτήν την καραντίνα εγκαίρως», δήλωσε η Μπερετζίκλιαν σε δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ.

Η Μπερετζίκλιανείπε ότι δεν είχε σχέδια να παρατείνει το τρέχον lockdown μετά τις 16 Ιουλίου, αλλά προειδοποίησε ότι θα ήταν «μια μη ρεαλιστική υπόθεση» για τον έλεγχο της παραλλαγής Δέλτα εν μέσω χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού και ανθρώπων που παραβιάζουν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!