Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Σε lockdown κεντρικό Σίδνεϊ και προάστια της πόλης
[Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Σε lockdown κεντρικό Σίδνεϊ και προάστια της πόλης

[Η Ναυτεμπορική]: Αυστραλία: Σε lockdown κεντρικό Σίδνεϊ και προάστια της πόλης

Το κεντρικό Σίδνεϊ, αλλά και τα ανατολικά προάστια της πόλης που περιλαμβάνουν την παραλία Μπόντι, εισέρχονται από σήμερα τα μεσάνυχτα σε λοκντάουν για μία εβδομάδα, καθώς οι αρχές αγωνίζονται να περιορίσουν την εξάπλωση στην πόλη του πιο μεταδοτικού παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα.

Άνθρωποι που ζουν ή εργάζονται στις περιοχές των τεσσάρων τοπικών συμβουλίων στο Σίδνεϊ έχουν λάβει οδηγίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους, εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Γκλάντις Μπερετζικλιάν στους δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ.

Οι κάτοικοι επιτρέπεται να βγουν από το σπίτι μόνον για λόγους εργασίας σε σημαντικούς τομείς ή στην εκπαίδευση, για ιατρικούς λόγους, για τα οικιακά ψώνια ή για άθληση σε εξωτερικούς χώρους.

«Δε θέλουμε να δούμε αυτή την κατάσταση να παρατείνεται για εβδομάδες, θέλουμε να δούμε αυτή την κατάσταση να τελειώνει το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε η ίδια.

Είκοσι δύο περιστατικά μόλυνσης τοπικής μετάδοσης αναφέρθηκαν σήμερα, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση των μολύνσεων, από τον εντοπισμό του πρώτου περιστατικού στην περιοχή Μπόντι την προηγούμενη Τετάρτη.

Επρόκειτο για έναν οδηγό λιμουζίνας που μετέφερε ένα πλήρωμα αεροπορικής εταιρείας που πετούσε στο εξωτερικό.

Αξιωματούχοι προχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας στην κήρυξη υγειονομικού συναγερμού σε περισσότερες από δώδεκα νέες περιοχές στο Σίδνεϊ, τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, στην οποία κατοικεί το ένα πέμπτο του συνολικού πληθυσμού των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της Αυστραλίας, καθώς ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων από το τελευταίο ξέσπασμα ανέρχεται πλέον στα 60 περιστατικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!