Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Άφησαν την πλατεία και πήγαν παραλία
[Η Ναυτεμπορική]: Άφησαν την πλατεία και πήγαν παραλία

[Η Ναυτεμπορική]: Άφησαν την πλατεία και πήγαν παραλία

Μπορεί όλοι να περιμέναμε το άνοιγμα της εστίασης, όμως το πρώτο Σάββατο που ήταν ανοιχτά καφέ και εστιατόρια, ο κόσμος φαίνεται ότι προτίμησε καφέ και φαγητό στην παραλία, Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα με ανοιχτές τις οργανωμένες παραλίες σε μία καλοκαιρινή ημέρα και οι Αθηναίοι πλημμύρισαν τις πλαζ της Αττικής. Και μπορεί να μην εiχε συνωστισμό στα beach bar αλλά είχε μποτιλιάσμια στους δρόμους προς τα νότια του νομού.

Το μεσημέρι ήταν ιδιαίτερα πυκνή η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βουλιαγμενης ενώ είχε και αρκετή κίνηση στην Ποσειδώνος. Οσο για τους Θεσσαλονικείς – αφού δεν επιτρέπονται ακόμη οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για να εκδράμουν στις δημοφιλείς παραλίες της Χαλκιδικής – περιορίστηκαν σε κοντινές πλαζ όπως η Επανομή και η Περαία.

Πολλοί έσπευσαν βέβαια από νωρίς για να πιάσουν ομπρέλα και ξαπλώστρες, ενώ δήλωσαν ότι δεν θα φύγουν μέχρι να βραδιάσει. Μουσική δεν έχει αλλά σερβίρονται ποτά. Το νερό λίγο κρύο αλλά η μέρα προσφέρεται για δραστηριότητες όπως ρακέτες και τάβλι.

Κάποιοι ανέφεραν ότι οι τιμές ήταν λίγο πιο τσουχτερές από το νερό και πολλοί πήραν μαζί τους φαγητό. Η ουσία πάντως είναι ότι με τη βοήθει ατπυ καιρού κα το «πράσινο» φως των λοιμωξιολόγων δόθηκε η ευκαιρία για μία σημαντική ανάσα ελευθερίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΠΠ οι ομπρέλες πρέπει να απέχουν 4 μέτρα μεταξύ τους, ενώ οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!