Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αφιέρωμα στους πιο τρομακτικούς και συχνά παρεξηγημένους θηρευτές της φύσης
[Η Ναυτεμπορική]: Αφιέρωμα στους πιο τρομακτικούς και συχνά παρεξηγημένους θηρευτές της φύσης

[Η Ναυτεμπορική]: Αφιέρωμα στους πιο τρομακτικούς και συχνά παρεξηγημένους θηρευτές της φύσης

Τα National Geographic και National Geographic WILD κάνουν βουτιά και φέτος, στην παγκόσμια τρέλα με τους καρχαρίες και δίνουν μια πιο κοντινή, προσωπική ματιά σε έναν από τους πιο τρομακτικούς και συχνά παρεξηγημένους θηρευτές της φύσης, τους καρχαρίες.

Το καθιερωμένο αφιέρωμα «SharkFest» ξεκινά με back-to-back προβολές, το Σάββατο 4 Ιουλίου από τις 13:45 στο National Geographic και συνεχίζει την Κυριακή 5 Ιουλίου από τις 19:00 και κάθε μέρα την ίδια ώρα στο National Geographic WILD. Τα National Geographic και National Geographic WILD είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Κάθε καλοκαίρι, το αφιέρωμα «SharkFest» ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, φέρνοντας στο προσκήνιο την έρευνα και την προστασία του καθηλωτικού αυτού πλάσματος, του καρχαρία.
Μερικά από τα highlights του φετινού «SharkFest» είναι:

«Καρχαρίας Εναντίον Σέρφερ» Τρίτη 14 Ιουλίου 19.00 στο National Geographic WILD

Οι σέρφερς δεν είναι οι μόνοι αθλητές στο νερό. Μοιράζονται το γήπεδο με τους πιο ισχυρούς παίκτες που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού, ενώ συχνά μοιάζουν πολύ μικροί μπροστά στον αληθινό κίνδυνο που κινείται μεταξύ των κυμάτων. Στο Καρχαρίας Εναντίον Σέρφερ ταξιδεύουμε στα πιο δημοφιλή και γεμάτα με καρχαρίες, μέρη για σερφ στον κόσμο, για να ακούσουμε από επιζώντες τις τρομακτικές ιστορίες τους, αλλά και να ενημερωθούμε από τους κορυφαίους υδροβιολόγους του κόσμου Ryan Johnson και Δρ. Steven Kajuira.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!