Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Aegean: Νέο θερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα κι εξωτερικό – Προσφορές εισιτηρίων
[Η Ναυτεμπορική]: Aegean: Νέο θερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα κι εξωτερικό – Προσφορές εισιτηρίων

[Η Ναυτεμπορική]: Aegean: Νέο θερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα κι εξωτερικό – Προσφορές εισιτηρίων

Σε περαιτέρω τροποποιήσεις του πτητικού της προγράμματος για το διάστημα Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου 2020 προχωρά η Aegean, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών (30/5) και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (01/6) για την εθνική πολιτική προσβασιμότητας, όπως διαμορφώθηκε μετά την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των προορισμών και βάσει της λίστας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Αεροπορική Ασφάλεια (EASA).

Eιδικότερα, από 15 Ιουνίου αυξάνονται σταδιακά τόσο οι συχνότητες των πτήσεων εσωτερικού, από και προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας, όσο και οι προορισμοί, αλλά και οι συχνότητες εξωτερικού, από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, από την 1η Ιουλίου, με τη σταδιακή άρση περαιτέρω περιορισμών, προβλέπεται νεώτερη αύξηση συχνοτήτων προορισμών. Ειδικά για Αγγλία, Ολλανδία, Ισπανία και Ιταλία, ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα, ανάλογα με την απόφαση των αρχών, σχετικά με την επέκταση των αντίστοιχων ΝΟΤΑΜ απαγόρευσης πτήσεων που με τα σημερινά δεδομένα λήγουν στις 15 Ιουνίου.

Στους συνολικά 31 προορισμούς του εσωτερικού δικτύου, που δεν σταμάτησαν να εξυπηρετούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, αυξάνεται σταδιακά και σημαντικά η συχνότητα πτήσεων, με στόχο και την κάλυψη αναγκών διασύνδεσης των νησιών με το εξωτερικό. Αντίστοιχα, έως τις 15 Ιουλίου το πτητικό πρόγραμμα της Aegean θα καλύπτει 42 προορισμούς εξωτερικού από Αθήνα και τουλάχιστον επτά προορισμούς εξωτερικού από Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!