Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: «Το πρώτο έργο της δίκαιης μετάβασης γίνεται στη Μεγαλόπολη»
[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: «Το πρώτο έργο της δίκαιης μετάβασης γίνεται στη Μεγαλόπολη»

[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: «Το πρώτο έργο της δίκαιης μετάβασης γίνεται στη Μεγαλόπολη»

«Ευτυχής, που το πρώτο έργο της δίκαιης μετάβασης γίνεται στη Μεγαλόπολη» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης των εργασιών κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου στο λεκανοπέδιο της περιοχής,

Ο κ. Γεωργιάδης, έκανε λόγο «για το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης που έχει να κάνει με την μετάβαση στην εποχή της απολιγνιτοποίησης».

«Το κάθε νοικοκυριό στη Μεγαλόπολη θα μπορεί με δωρεάν έξοδα σύνδεσης να απολαμβάνει καθαρή ενέργεια» τόνισε ενώ για το Επιχειρηματικό Πάρκο υπογράμμισε: «Πρέπει να σπεύσει ο δήμαρχος Μεγαλόπολης να διεκδικήσει χρήματα που έχουν ήδη εξασφαλιστεί». Όσον αφορά στο αίτημα για τις φυλακές είπε ότι «δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά θα μας βρείτε σύμμαχους και όχι απέναντι»..

«Περιμένουμε αντισταθμιστικά μέτρα που θα βοηθήσουν την περιοχή να ανακάμψει μετά την απολιγνιτοποίηση. Η μετάβαση να είναι ήπια και δίκαιη» είπε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην καλή συνεργασία και στον σωστό συντονισμό όλων, ώστε και το τελευταίο νοικοκυριό στη Μεγαλόπολη να έχει φυσικό αέριο, που σημαίνει οικονομία και θέσεις εργασίας. Μιλώντας για το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας φυλακών στην περιοχή της Μεγαλόπολης, ο Κώστας Βλάσης, τόνισε: «Είναι αίτημα όλων. Θα γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα, για να γίνουν οι φυλακές στη Μεγαλόπολη».

Και κατέληξε: “Η Μεγαλόπολη θα είναι μία καινούργια πόλη”.

“Είμαι πολίτης Μεγαλόπολης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!