Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ACHMEA: Στα 630 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά αποτελέσματα προ φόρων 2020
[Η Ναυτεμπορική]: ACHMEA: Στα 630 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά αποτελέσματα προ φόρων 2020

[Η Ναυτεμπορική]: ACHMEA: Στα 630 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά αποτελέσματα προ φόρων 2020

Τα κεντρικά γραφεία της ACHMEA

Κατά το 2020 η ACHMEA, ο ολλανδικός ασφαλιστικός οργανισμός στον οποίο ανήκει η INTERAMERICAN, παρά τις δύσκολες περιστάσεις της πανδημίας πέτυχε να βελτιώσει τα λειτουργικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση, η ACHMEA παρουσίασε πέρυσι κέρδη προ φόρων 630 εκατ. ευρώ (περιλαμβανομένου του κλάδου Υγείας στις Κάτω Χώρες), αυξημένα κατά 15% έναντι του 2019 (547 εκατ. ευρώ).

Τα καθαρά αποτελέσματα ανήλθαν στα 642 εκατ. ευρώ, με αύξηση 33% έναντι του 2019 (481 εκατ. ευρώ). Η παραγωγή μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων του οργανισμού ήταν οριακά βελτιωμένη κατά 1%, φθάνοντας στα 20,2 δισ. ευρώ (19,9 δισ. ευρώ το 2019).

Η ACHMEA, πέρυσι, μεγάλωσε τις διεθνείς δραστηριότητές της και τους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων.

Η κερδοφόρος συμβολή της INTERAMERICAN ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τις εκτός Κάτω Χωρών δραστηριότητες (τα αποτελέσματα στην Ελλάδα θα ανακοινωθούν προσεχώς). Θετικά ήταν και τα αποτελέσματα του κλάδου Υγείας για την ACHMEA, που επηρεάστηκαν πέρυσι αφενός μεν από το αυξημένο κόστος νοσηλείων λόγω της COVID-19 και την εισφορά ενίσχυσης 1 δισ. ευρώ στους παρόχους υγείας και αφετέρου, από την κρατική συνδρομή στις ασφαλιστικές εταιρείες (εθνικό πρόγραμμα αντιμετώπισης καταστροφικών συμβάντων), αλλά και τη μείωση των περιπτώσεων υγειονομικής περίθαλψης λόγω των μέτρων περιορισμού. Τα αποτελέσματα συνταξιοδοτικών προϊόντων και Ζωής του οργανισμού επηρεάστηκαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις χρηματαγορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!