Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H Acer αναβαθμίζει τα Nitro, Helios και Triton gaming laptops
[Η Ναυτεμπορική]: H Acer αναβαθμίζει τα Nitro, Helios και Triton gaming laptops

[Η Ναυτεμπορική]: H Acer αναβαθμίζει τα Nitro, Helios και Triton gaming laptops

Η Acer ανακοίνωσε ενημερώσεις και ανανεώσεις σε πολλά gaming notebook από το χαρτοφυλάκιό της, όπως τα Predator Triton 300 SE, Predator Helios 300 και Nitro 5.

Τα Predator Triton 300 SE και Nitro 5 έχουν αναβαθμιστεί ώστε να περιλαμβάνουν τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core H35-series 11ης γενιάς, ενώ τα Predator Triton 300 SE και Predator Helios 300 έχουν ανανεωθεί με RTX 30-series GPUs, καθώς και μια σειρά από αναβαθμίσεις, όπως αυξημένο ρυθμό ανανέωσης και βελτιωμένη τεχνολογία ψύξης.

Πιο αναλυτικά, με πάχος 17,9 χιλιοστά, η νέα γενιά του Predator Triton 300 SE (PT314-51s) επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν τα τελευταία games εν κινήσει. Το φορητό notebook με βάρος 1,7 κιλά διαθέτει τον τελευταίο Special Edition επεξεργαστή Intel Core i7 H35-series 11ης γενιάς, που φτάνει τα 5 GHz για εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και τα γραφικά GPU NVIDIA GeForce RTX 3060 μέσα σε ένα καθαρό, λιτό και απέριττο, μεταλλικό σασί, ενώ ο διπλός ανεμιστήρας σύστημα ψύξης που περιλαμβάνει τον τελευταίο AeroBlade 5ης γενιάς και την τεχνολογία Vortex Flow της Acer, βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας υπό έλεγχο κατά τη διάρκεια μεγάλων gaming sessions.

Ο μεταλλικός ανεμιστήρας Aeroblade αυτής της γενιάς διαθέτει πτερύγια, που αυξάνουν την πρόσληψη αέρα, καθώς και έναν καινοτόμο οδηγό ανέμου που χρησιμεύει στην ελαχιστοποίηση των στροβιλισμών και την ανακατεύθυνση της ροής αέρα σε βασικά εξαρτήματα, με αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης κατά 10% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!