Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: 5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας
[Η Ναυτεμπορική]: 5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

[Η Ναυτεμπορική]: 5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Ένα σχέδιο ενότητας με στόχο την οικονομική ανασυγκρότηση μετά το πλήγμα της πανδημίας του Covid-19 θα αναζητήσουν οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη σύνοδο κορυφής, η οποία θα αρχίσει σε λίγες ώρες και θα πραγματοποιηθεί μέσω βιντεοδιάσκεψης. Όπως έχουν καταστήσει σαφές Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, θεαματική πρόοδος δεν αναμένεται όσον αφορά τη γεφύρωση των διαφορών για το άνευ προηγουμένου πακέτο στήριξης των οικονομιών τους.

Σε επιφυλακή παραμένουν οι υγειονομικές αρχές στη Θράκη λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα και είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί σε απόλυτη απομόνωση η περιοχή του Εχίνου στην Ξάνθη και να μπει καραντίνα ο οικισμός «Αγίασμα» στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης. Αισιοδοξία πάντως γεννά το γεγονός πως και τα 189 δείγματα που ελήφθησαν από κατοίκους στο Αγίασμα Ροδόπης είναι αρνητικά .

Μπορεί να δόθηκε παράταση από το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έως τις 29 Ιουλίου όμως η καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά έως τις 31 Ιουλίου. Και φέτος οι σύζυγοι μπορούν να υποβάλλουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας λαμβάνει ξεχωριστό εκκαθαριστικό σημείωμα χωρίς να γίνονται συμψηφισμοί φόρου μεταξύ του ζευγαριού. Τι γίνεται όμως όταν οι φορολογούμενοι δικαιούνται επιστροφή φόρου ;

Φορολογικά κίνητρα, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, και στενή συνεργασία των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών με την κεφαλαιαγορά ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!