Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Η LG τίμησε τους νεαρούς «LG Αθλητές του Αύριο» κι έδωσε τις υποτροφίες της επόμενης σεζόν
[Mama365]: Η LG τίμησε τους νεαρούς «LG Αθλητές του Αύριο» κι έδωσε τις υποτροφίες της επόμενης σεζόν

[Mama365]: Η LG τίμησε τους νεαρούς «LG Αθλητές του Αύριο» κι έδωσε τις υποτροφίες της επόμενης σεζόν

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, η LG τίμησε τους υπότροφούς της, τα μέλη της ομάδας μπάσκετ LG Αθλητές του Αύριο, με μια αποχαιρετιστήρια εορταστική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome. Η γιορτή περιλάμβανε τη βράβευση των αθλητών και την ανακοίνωση των νέων υποτροφιών για την ερχόμενη σεζόν, αφού η LG και η Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. συνεχίζουν δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία τους. Εκτός απ’ τους νεαρούς ελπιδοφόρους αθλητές, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της LG και ο διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρής Παπαλουκάς. Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Κατά την τελετή λήξης, οι 20 αθλητές που έχουν λάβει υποτροφία από την LG Electronics Hellas (LG) για τη συμμετοχή τους στην Eurohoops Academy Eξέλιξις Α.Σ. έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και δώρα από την LG. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν οι 5 νέες υποτροφίες για τη σεζόν 2020-2021.

Η αγωνιστική σεζόν πλαισιώθηκε και φέτος από δράσεις που διοργανώθηκαν από την Eurohoops Academy και την LG με στόχο να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις των νέων γύρω από το basket. Εκτός από το σύνολο των προπονήσεων και τη διαρκή αξιολόγηση της προόδου τους, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα με την Sports Academy of Larissa ενώ παρακολούθησαν το σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ «Basketball school» από τον head coach της Eurohoops Academy Κ. Σταμάτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!