Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Τεστ προσωπικότητας: τι αποκαλύπτουν τα αγαπημένα σου παπούτσια για τον χαρακτήρα σου!
[Mama365]: Τεστ προσωπικότητας: τι αποκαλύπτουν τα αγαπημένα σου παπούτσια για τον χαρακτήρα σου!

[Mama365]: Τεστ προσωπικότητας: τι αποκαλύπτουν τα αγαπημένα σου παπούτσια για τον χαρακτήρα σου!

Το λέμε με κάθε βεβαιότητα και χωρίς ίχνος ενοχής: ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει μια γυναίκα πολύ ευτυχισμένη! Εκτός όμως από το να μας φτιάξουν τη διάθεση και την… εμφάνιση, τα αγαπημένα μας παπούτσια αποκαλύπτουν και πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας!

Γόβες, πλατφόρμες ή μήπως αθλητικά; Το είδος παπουτσιού που φοράς περισσότερο και θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σου!

Γόβες

Eίσαι από τις γυναίκες που έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται να το δείξουν! Θέλεις να τραβάς την προσοχή του κόσμου είτε με το γέλιο σου, είτε με την εμφάνισή σου! Ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις πολλά στην πορεία.

Αθλητικά

Ανεξάρτητη, χαλαρή και ενθουσιώδης. Είσαι απ’ τους ανθρώπους που κυνηγούν με τυχοχωδιοκτισμό τα ονειρά τους και σχεδόν ποτέ δεν ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Όχι επειδή ντρέπεσαι, αλλά επειδή έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Είσαι πολύ κοινωνική όμως δύσκολα δένεσαι!

Πλατφόρμες

Ρομαντική, γλυκιά και ακαταμάχητη! Το μεγαλύτερο όπλο σου είναι η ευγένεια και το χιούμορ σου. Χάρη σ’ αυτά τα δυο χαρακτηριστικά παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις και από όποιον θέλεις. Αλίμονο σε αυτούς που σε θεωρούν ευαίσθητη! Είσαι πολύ δυναμική και σφάζεις με το.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!