Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Στο νηπιαγωγείο είπε σε όλη την τάξη πως θα την παντρευτεί και 20 χρόνια μετά το έκανε!
[Mama365]: Στο νηπιαγωγείο είπε σε όλη την τάξη πως θα την παντρευτεί και 20 χρόνια μετά το έκανε!

[Mama365]: Στο νηπιαγωγείο είπε σε όλη την τάξη πως θα την παντρευτεί και 20 χρόνια μετά το έκανε!

Πόσο δυνατός μπορεί να είναι ο πρώτος έρωτας της ζωής μας και πόσο μπορεί να περιμένει κανείς ώσπου η επιθυμία του να είναι μαζί με κάποιον επιτέλους πραγματωθεί; Στην περίπτωση του Ματ και της Λόρα Γκρόντσκι, φαίνεται ότι ο έρωτας ήταν αλήθινά ακαταμάχητος, ακόμη κι αν ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των… 3! Όπως δήλωσε ο ευτυχής νιόπαντρος σε λογαριασμό instagram που συγκεντρώνει ιστορίες γνωριμίας διάφορων ζευγαριών, ο γάμος του ήταν η υλοποίηση μιας υπόσχεσης που είχε δώσει πολύ πολύ μικρός και, μάλιστα, ενώπιον αρκετών μαρτύρων.

«Με την Λόρα γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο», γράφει ο Ματ, «μια απ’ τις πρώτες αναμνήσεις της ζωής μου είναι η στιγμή που, 3 χρονών τότε, σηκώνομαι όρθιος και μπροστά σε όλη την τάξη ανακοινώνω ότι μια μέρα θα την παντρευτώ. Εκείνα τα χρόνια, η Λόρα μου είχε μάθει πολλά πράγματα: να κάνω κούνιες, να κάνω βαρελάκια στις πλαγιές και να τρώω τυρολιχουδιές. Θυμόμαστε κι οι δυο να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό και να παρακούμε τους γονείς – να κοιμόμαστε πολύ μετά την ώρα που μας είχαν πει. Η Λόρα με γοήτευε πολύ τότε και ακόμη με γοητεύει.»
Βέβαια, το ευτυχές γεγονός δεν ήρθε χωρίς εμπόδια αφού, όπως λέει ο γαμπρός: «Αφού μπήκαμε στο δημοτικό, χάσαμε επαφή για περίπου 7 χρόνια και βλέπαμε ο ένας τον άλλον μόνο στις Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίες που αντάλασσαν οι γονείς μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!