Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Σημασία έχει ότι είμαστε υγιείς και ενωμένοι σαν μια γροθιά»: το μήνυμα μιας μαμάς σ’ όλους μας
[Mama365]: «Σημασία έχει ότι είμαστε υγιείς και ενωμένοι σαν μια γροθιά»: το μήνυμα μιας μαμάς σ’ όλους μας

[Mama365]: «Σημασία έχει ότι είμαστε υγιείς και ενωμένοι σαν μια γροθιά»: το μήνυμα μιας μαμάς σ’ όλους μας

Εν μέσω της πανδημίας, της κρίσης και των μέτρων, μια μητέρα που βρίσκεται σε καραντίνα με τα παιδιά της μιλάει για το τι πραγματικά έχει σημασία αυτή την εποχή και πραγματικά μας γεμίζει με αισιοδοξία!

«Πριν από λίγες εβδομάδες, έγραψα ένα σημείωμα που έλεγε ”είμαστε μια γροθιά” και το κόλλησα στο ψυγείο της κουζίνας.
Λίγα ήξερα τότε…
Πριν απ’ τον κορονοϊό, η ζωή μας κινούταν σε γρήγορους ρυθμούς. Δύο εργαζόμενοι γονείς με τέσσερα παιδιά. Σχολεία, φροντιστήρια, δραστηριότητες, αμέτρητα πλυντήρια και μαγείρεμα για έξι άτομα.
Ένα σπίτι γεμάτο φασαρία, γέλια και φωνές! Μια απαιτητική καθημερινότητα, η οποία με κούραζε και προσπαθούσα συνεχώς να προσαρμοστώ σ’ αυτήν.
Και τώρα εν μέσω αυτής της πανδημίας, πολλοί από εμάς είμαστε σε καραντίνα, ενώ κάποιοι άλλοι πηγαίνουν στην δουλειά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Ήταν ένα γερό χαστούκι για να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύθραυστη είναι η ζωή.
Καθώς ο κόσμος μας αλλάζει, βλέπουμε τα πάντα διαφορετικά. Και θέλω να πιστεύω ότι ο κορονοϊός έχει πολλά να μας διδάξει, αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας.
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν υπάρχουν στοίβες από άπλυτα ρούχα, αν το σπίτι δεν είναι τακτοποιημένο. Δεν πειράζει που δεν έχασα τα κιλά που ήθελα ή αν τα παιδιά μου βλέπουν παραπάνω τηλεόραση απ΄όσο πρέπει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!