Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πώς να μάθω την κόρη μου να αγαπά το σώμα της
[Mama365]: Πώς να μάθω την κόρη μου να αγαπά το σώμα της

[Mama365]: Πώς να μάθω την κόρη μου να αγαπά το σώμα της

Κανείς δεν είπε πως είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά! Εκτός από το να τα κρατάς ασφαλή και γερά, χρειάζεται να τους δίνεις όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είναι και συναισθηματικά υγιή. Η ψυχική ισορροπία, η νηφάλια σκέψη και ο αυτοσεβασμός είναι μερικά από τα σημαντικότερα μαθήματα που πρέπει να τα διδάξεις, ώστε να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και να πορεύονται με σύνεση και αυτοπεποίθηση.

Σε έναν κόσμο, μάλιστα, που τα πρότυπα ολοένα και παίρνουν την κατιούσα, είναι ακόμα πιο δύσκολη η δουλειά των γονιών – και ειδικά για τις μαμάδες των μικρών κοριτσιών που, εκτός των άλλων, πρέπει να ξέρουν ότι το σώμα μας αντανακλά την εσωτερική μας ομορφιά και πως δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κρίνει για την εξωτερική μας εμφάνιση.

Ο αυτοσεβασμός κερδίζεται και, αν θέλετε να διδάξετε στο κοριτσάκι σας να αγαπά το σώμα του, διαβάστε παρακάτω πώς θα το κάνετε:

- Κρατήστε τα υποτιμητικά σχόλια για τις άλλες γυναίκες για τον εαυτό σας! Να είστε προσεκτική και μετρημένη όταν ασκείτε κριτική σε άλλες γυναίκες. Ό,τι πείτε, θα χρησιμοποιηθεί… εναντίον της κόρης σας!

- Μην της αγοράζετε κούκλες και παιχνίδια ή παραμύθια που προωθούν τα παγιωμένα πρότυπα τέλειας εμφάνισης. Ή έστω μην της χαρίζετε μόνο τέτοιες κούκλες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!