Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Ποιες συμπεριφορές δεν πρέπει να ανέχεσαι απ’ τον σύντροφό σου
[Mama365]: Ποιες συμπεριφορές δεν πρέπει να ανέχεσαι απ’ τον σύντροφό σου

[Mama365]: Ποιες συμπεριφορές δεν πρέπει να ανέχεσαι απ’ τον σύντροφό σου

Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ο έρωτας κάποια στιγμή ξεφουσκώνει και τη θέση του παίρνουν η αγάπη, ο σεβασμός, η αποδοχή και η κατανόηση. Όταν όμως ορισμένες συμπεριφορές από τον άνθρωπό μας, μάς «φορτώνουν» ψυχολογικά και μας δημιουργούν θλίψη δεν πρέπει να τις δικαιολογούμε ούτε να τις ανεχόμαστε.

Δείτε ποιες είναι οι συμπεριφορές που θα πρέπει να σας προβληματίσουν και σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να τις αλλάξετε.

Ξεσπάει τα νεύρα του πάνω σας

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και αμέτρητες υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν του δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να σας αντιμετωπίζει σαν σάκο του μποξ για να ξεσπάει τα νεύρα του κάθε φορά που έχει μια άσχημη μέρα.

Δεν είναι υποστηρικτικός

Όλες έχουμε ανάγκη από έναν σύντροφο, ο οποίος θα μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Όταν όμως όχι μόνο δεν στηρίζει τις επιλογές μας, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας αποπροσανατολίσει απ’ αυτές, τότε σημαίνει ότι δεν σέβεται τα θέλω μας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι κάποιος στόχος που έχετε βάλει για εσάς και πώς το να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί θα ωφελήσει, όχι μόνο εσάς, αλλά και τη μεταξύ σας σχέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!