Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Τα παιδικά μας καλοκαίρια ήταν τέλεια γιατί η μαμά μας φρόντιζε να μη βαριόμαστε ποτέ»
[Mama365]: «Τα παιδικά μας καλοκαίρια ήταν τέλεια γιατί η μαμά μας φρόντιζε να μη βαριόμαστε ποτέ»

[Mama365]: «Τα παιδικά μας καλοκαίρια ήταν τέλεια γιατί η μαμά μας φρόντιζε να μη βαριόμαστε ποτέ»

Όταν ήμασταν παιδιά, τότε που τα καλοκαίρια ήταν μακρύτερα και πιο ράθυμα, και δεν υπήρχαν φουσκωτοί παιδότοποι και θαλάσσια πάρκα, βαριόμασταν πιο συχνά – ειδικά τα μεσημέρια που η ζέστη ηταν στα ύψη και όλοι έπεφταν για ύπνο. Ήταν πολύ ωραία που οι μέρες ήταν ξαφνικά τόσο μεγάλες, αλλά το πώς θα τις γεμίσουμε με παιχνίδι και διασκέδαση ήταν πάντα ένας γρίφος. Αυτή η γυναίκα θυμάται εκείνη την πιο αθώα εποχή (χωρίς οθόνες, summer camp και δημιουργικά εργαστήρια) και αναπολεί το πως η μαμά της έκανε τα πάντα, ώστε εκείνη και τ’ αδέρφια της να μη βαρεθούν ποτέ.

«Τα καλοκαίρια με τα παιδιά μου είναι υπέροχα, αλλά είναι πολύ διαφορετικά απ’ τα δικά μου, τότε που ήμουν παιδί. Τώρα, εγώ κι ο μπαμπάς τους δουλεύουμε κι οι δύο και ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πολύ πιο συμπυκνωμένος. Περνάμε όσο χρόνο μπορούμε μαζί τους, αλλά δεν μας βρίσκουν και τόσο διασκεδαστικούς.
Προτιμούν τις “οθόνες” τους, τους εντυπωσιακούς παιδότοπους και τα διάφορα summer camp και τις δραστηριότητες που επιλέγουν και οι φίλοι τους.
Εμείς δεν είχαμε τόσες επιλογές. Και γι’ αυτό είχαμε πολύ περισσότερες. Το καλοκαίρι ήταν ελεύθερος χρόνος απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μπορούσαμε να τον περάσουμε όπως θέλαμε. Προλαβαίναμε μέχρι και να βαρεθούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!