Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Όσα λάθη κι αν κάνω με τα παιδιά μου δεν αλλάζουν το γεγονός ότι τα λατρεύω»
[Mama365]: «Όσα λάθη κι αν κάνω με τα παιδιά μου δεν αλλάζουν το γεγονός ότι τα λατρεύω»

[Mama365]: «Όσα λάθη κι αν κάνω με τα παιδιά μου δεν αλλάζουν το γεγονός ότι τα λατρεύω»

Καμιά φορά αναρωτιέμαι τι σημαίνει να είσαι καλή μαμά. Συνήθως το σκέφτομαι τις δύσκολες μέρες που με το ζόρι στέκομαι στα πόδια μου ή όταν τα παιδιά είναι μέσα στα νεύρα και τις απαιτήσεις και χάνω την υπομονή μου μαζί τους. Μετά φυσικά το μετανιώνω και αισθάνομαι ότι είμαι η χειρότερη μητέρα στον κόσμο. Από την άλλη, όμως, με ένα μαγικό τρόπο τα μικρά μου θα έρθουν να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν σαν να μην τους φώναξα ποτέ.

Λάθη κάνουμε όλοι και δεν υπάρχει η τέλεια μαμά. Αυτό που έχει σημασία είναι τα παιδιά μας να ξέρουν και να νιώθουν την αγάπη μας καθημερινά και ουσιαστικά, όπως λέει και αυτή η μαμά που μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί μας.

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Βλέπω τα παιδιά μου να έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια νύχτα. Έχουν ψηλώσει, πλένουν τα δόντια τους μόνα τους χωρίς εμένα να τα κυνηγάω από πίσω και πηγαίνουν για ύπνο χωρίς φωνές και παρακάλια.

Ένα κομμάτι μου χαίρεται αφάνταστα με όσα θα φέρει το μέλλον, ενώ ένα άλλο φοβάται. Ανησυχώ για το αν δίνω όσα πρέπει να δώσω ή αν τους αξίζω. Δεν είμαι τόσο καλή μαμά όσο θα ήθελα. Θα ήθελα να είμαι τέλεια, όμως, αυτό δεν γίνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!