Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Το μπανάκι του παιδιού ήταν η ομορφότερη ώρα της ημέρας και για τους δυο μας»
[Mama365]: «Το μπανάκι του παιδιού ήταν η ομορφότερη ώρα της ημέρας και για τους δυο μας»

[Mama365]: «Το μπανάκι του παιδιού ήταν η ομορφότερη ώρα της ημέρας και για τους δυο μας»

Το μπανάκι είναι από εκείνες τις ώρες που το νεογέννητο μπορεί να απολαύσει, έχει διαδραστικό χαρακτήρα (το απολαμβάνουμε κι εμείς), αλλά και χρηστικότητα, όταν π.χ. γίνει μέρος της καθημερινής ρουτίνας πριν τον ύπνο. Για τη μαμά, που κουράζεται αρκετά, είναι μια χαλαρωτική στιγμή, ένας τρόπος να συνδεθεί συναισθηματικά με το μωρό της σ’ αυτήν την πρώτη δύσκολη περίοδο. Κι αργότερα, όμως, το μπάνιο με το παιδί μπορεί να μετατραπεί σε ώρα χαλάρωσης και διασκέδασης και για τους δυο.
Διαβάστε την αληθινή ιστορία μιας μαμάς που έμαθε να απολαμβάνει την ώρα του μπάνιου με το παιδί και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, όχι μόνο τους πρώτους μήνες που ήταν μωρό, αλλά και αργότερα.

«Ο πρώτος καιρός με το παιδί είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ δύσκολος. Ειδικά ο θηλασμός, που απαιτεί εξοικείωση, τεχνική και πάρα πολύ υπομονή, μπορεί να σε φέρει στα όριά σου – σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου και τις ορμονικές αλλαγές. Αν και πολλές μαμάδες προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα σχετικά γρήγορα, εγώ έκανα αρκετό καιρό να συντονιστώ με το μικρό μου, αφού στην αρχή υπέφερα απ’ τον πόνο και την κούραση. Βέβαια, όλοι μου έλεγαν ότι μετά το δίμηνο είναι πολύ διαφορετικά, κάτι το οποίο διαπίστωσα κι εγώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!