Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για το Water World στα Αηδονάκια από 26/6 έως 3/7
[Mama365]: Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για το Water World στα Αηδονάκια από 26/6 έως 3/7

[Mama365]: Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για το Water World στα Αηδονάκια από 26/6 έως 3/7

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 διπλά ημερήσια βραχιολάκια , για το καλοκαιρινό Water World στα Αηδονάκια. Τα βραχιολάκια ισχύουν από το Σάββατο 27/6 έως την Παρασκευή 3/7 και οι νικητές θα τα παραλάβουν από το ταμείο του λούνα παρκ, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/6 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού e-mail.

Σημειώνεται ότι:κάθε νικητής κερδίζει από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα βραχιόλι για το παιδί και το άλλο βραχιόλι για τον ενήλικα συνοδό + 1 μάρκα που μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε στα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, είτε στη Water Battle Arena είτε στην Laser Tag Arena (θα πρέπει να επιλέξουν 1 παιχνίδι για να χρησιμοποιήσουν τη μάρκα)
Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, τη Water Battle Arena και την Laser Tag Arena.

Από τη Δευτέρα 15/6/2020 το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια ανοίγει επίσημα όλα τα καταστήματά του καθώς δόθηκε η σχετική άδεια για την επανεκκίνηση λειτουργίας των υπαίθριων παιδότοπων.

Φέτος το καλοκαίρι τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται και πάλι και ένας ολοκαίνουργιος υποβρύχιος κόσμος γεμάτος παιχνίδια και εκπλήξεις μας περιμένει! Το Aidonakia Water World έρχεται για να μας πλημμυρίσει με μυστήρια και ατελείωτη δράση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!