Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι μέχρι το σούρουπο, παγωτά (κρυφά απ’ τη μαμά) και γδαρμένα γόνατα
[Mama365]: Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι μέχρι το σούρουπο, παγωτά (κρυφά απ’ τη μαμά) και γδαρμένα γόνατα

[Mama365]: Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι μέχρι το σούρουπο, παγωτά (κρυφά απ’ τη μαμά) και γδαρμένα γόνατα

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για όλους μας, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά είναι η περίοδος του χρόνου που μπορούν να ξεδώσουν πραγματικά – απελευθερωμένα απ’ τους περιορισμούς του χειμώνα. Τα σχολεία έχουν κλείσει, ο καιρός είναι καλός, η μέρα είναι μεγάλη και οι δυνατότητες για παιχνίδι και διασκέδαση είναι πολύ περισσότερες. Είτε είναι στη γειτονιά, είτε στις διακοπές, είτε στο χωριό, τα παιδιά μας είναι πιο ελεύθερα να κινηθούν εκτός σπιτιού, να τρέξουν, να παίξουν και να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις – αλλά και μερικούς καλοκαιρινούς «πονοκεφάλους» για τους γονείς. Γιατί ήμασταν κάποτε κι εμείς παιδιά και ξέρουμε καλά πως καλοκαίρι σημαίνει:

Παιχνίδι μέχρι το σούρουπο και γδαρμένα γόνατα

Το καλοκαίρι η μέρα μεγαλώνει κι αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν την αγαπημένη εποχή όλων των παιδιών. Και πως να μην είναι, αφού μεγαλύτερη μέρα σημαίνει περισσότερες βόλτες έξω απ’ το σπίτι και περισσότερος χρόνος στην πλατεία ή την παιδική χαρά της γειτονιάς με τ’ άλλα παιδιά. Σημαίνει ατελείωτη διασκέδαση απ’ την αυγή ως το σούρουπο, τρεχάλες και παιχνίδια με το χώμα, κυνηγητό, ποδόσφαιρο, κρυφτό, αμπάριζα και άλλα πολλά. Είναι η εποχή που τα παιδιά χαίρονται το κάθε λεπτό με όλη τους την ψυχή κι είναι πιο ανέμελα από ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!