Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Οι κολλητές μας είναι πιο πολύτιμες απ’όλο το χρυσάφι του κόσμου!
[Mama365]: Οι κολλητές μας είναι πιο πολύτιμες απ’όλο το χρυσάφι του κόσμου!

[Mama365]: Οι κολλητές μας είναι πιο πολύτιμες απ’όλο το χρυσάφι του κόσμου!

Με τους φίλους δεν μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα κι όμως γίνονται η δεύτερη οικογένειά μας. Μπορεί να μην συμφωνούμε στα πάντα και να καυγαδίζουμε συχνά, όμως, είναι το καταφύγιό μας και μαζί τους μπορούμε να είμαστε ο εαυτό μας. Η φιλία είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που αποκτάμε σ’ αυτή τη ζωή γι’ αυτό και πρέπει να την τιμούμε, αλλά και να τη φροντίζουμε, γιατί είναι πιο πολύτιμη κι από χρυσάφι!

Το παρακάτω άρθρο το αφιερώνουμε στις κολλητές μας που είναι πάντα δίπλα μας να μας παρηγορήσουν όταν χρειαστεί, αλλά και να πανηγυρίσουν με την χαρά μας.

«Είμαι στην φάση της ζωής μου που όταν μιλάω με την κολλητή μου στο τηλέφωνο και θέλω να πάω στην τουαλέτα, παίρνω το τηλέφωνο μαζί μου… Και της το λέω! Η οικειότητα μεταξύ μας είναι τέτοια που δεν υπάρχουν ντροπές.

Στο κάτω-κάτω οι αληθινοί φίλοι είναι αυτοί που ξέρουν τα πάντα για εμάς, μας έχουν δει στα χειρότερα μας και παρόλα αυτά παραμένουν στο πλευρό μας.

Συνήθως, το ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι το καταλαβαίνουμε όταν είμαστε αρκετά μεγάλοι και φυσικά, όταν γινόμαστε γονείς. Τότε, μόνο αναγνωρίζουμε τους ”κακούς” απ’ τους ”καλούς”! Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλες κάναμε παρέα με μια φίλη-φίδι, με μια φίλη που κοίταζε μόνο τον εαυτούλη της ή με μια που μας έλεγε συνεχώς ψέματα.

Ευτυχώς, όμως, στην ζωή μας εμφανίστηκαν και μια-δυο φίλες, οι οποίες μας αγάπησαν και στάθηκαν άξια στο πλευρό μας, τιμώντας αυτό που έχουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!