Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Για την μητέρα μου ήμουν αόρατη»: μια γυναίκα που μεγάλωσε παραμελημένη εξομολογείται
[Mama365]: «Για την μητέρα μου ήμουν αόρατη»: μια γυναίκα που μεγάλωσε παραμελημένη εξομολογείται

[Mama365]: «Για την μητέρα μου ήμουν αόρατη»: μια γυναίκα που μεγάλωσε παραμελημένη εξομολογείται

Ακούγεται σκληρό, αλλά υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να γίνουν μανάδες και κάποιες από αυτές ίσως να μην είναι ποτέ. Το βασικό πειστήριο για μια τέτοια διαπίστωση, αποτελούν όλα εκείνα τα παιδιά που μεγάλωσαν παραμελημένα απ’ τη μητέρα τους, έχοντας υποστεί μια αδιαφορία και μια σκληρότητα που δεν ταιριάζει σε καμία μάνα, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζει. Αυτή η γυναίκα κουβαλάει ακόμη τα τραύματα που της άφησε η μητέρα της από παιδί – πληγές ανεπούλωτες που επιχειρεί να ξορκίσει με μια εκ βαθέων εξομολόγηση…

«Αν η μητέρα σας πίστευε ότι είναι καλό να σας αφήνει να κλαίτε για να μη βγείτε κακομαθημένη. Αν δεν σας άκουγε ποτέ πραγματικά και δεν είχε ιδέα πως αισθάνεστε και τι σκέφτεστε. Αν κάθε φορά που την πλησιάζατε αναζητώντας λίγη στήριξη και κατανόηση από τη μάνα σας λαμβάνατε αδιαφορία ή εκνευρισμό. Τότε είστε μια γυναίκα που μεγάλωσε παραμελημένη σαν κι εμένα.
Κι ίσως σήμερα να νιώθετε κι εσείς συναισθηματικά “ανήμπορη” και μόνη, είστε δύσπιστη με τους ανθρώπους και το να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον είναι κάθε φορά μια τιτάνεια προσπάθεια.
Έμαθα ότι η μητέρα μου με άφηνε να κλαίω με τις ώρες όταν έκανα το πρώτο μου παιδί και με συμβούλεψε να κάνω ακριβώς αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!