Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι πιο πολλές από παλιά ή είναι η ιδέα μου;
[Mama365]: Οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι πιο πολλές από παλιά ή είναι η ιδέα μου;

[Mama365]: Οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι πιο πολλές από παλιά ή είναι η ιδέα μου;

Αρχές φθινοπώρου, κατηφόριζα στο γνωστό σημείο όπου πραγματοποιείται το ετήσιο reunion με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε παντρεμένοι με παιδιά, κατασταλαγμένοι και ευτυχισμένοι οικογενειάρχες. Η βραδιά κυλούσε ήρεμα και ανάμεσα σε γέλια και σκουριασμένες αναμνήσεις, αναφέρθηκε μία γνωστή εφαρμογή γνωριμιών στην οποία, απ’ ότι φάνηκε, είχαν λογαριασμό σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ανεξαρτήτως φύλλου ή οικογενειακής κατάστασης. Το σεξ κυριαρχούσε όχι μόνο στη συζήτηση, αλλά και στη ζωή μας!

Έκτοτε, άρχισα να παρατηρώ με μεγαλύτερη προσοχή τις ιστορίες που άκουγα από το ευρύτερο περιβάλλον μου για να συνειδητοποιήσω πολύ γρήγορα πως οι εξωσυζυγικές σχέσεις γύρω μου είναι πολλές. Για την ακρίβεια, πιο πολλές απ’ τις πολλές.

«Την αγαπώ, δεν θέλω να χωρίσουμε, απλά έτυχε…»:

Η φράση που στιγμάτισε εκείνο το περιβόητο reunion ειπώθηκε από τον κάποτε συνεσταλμένο και ντροπαλό συμμαθητή και διπλανό μου. Απ’ ότι αποδείχθηκε μερικά τσίπουρα αργότερα, το σύστημά του ήταν να διατηρεί μια τρυφερή σχέση με τη γυναίκα του και παράλληλα να «τυχαίνει» με αρκετές γυναίκες των οποίων θυμόταν με δυσκολία το όνομα ή το χρώμα των μαλλιών τους.

Δεν είμαι αναμάρτητη και δεν θα σηκώσω πρώτη τον λίθο, όμως θα πω ότι αυτό το μοντέλο το έχω δει να επαναλαμβάνεται συχνά. Δεν είναι ότι δεν αγαπούν τον σύντροφό τους (λένε), είναι που έχουν αλλάξει πολλά από την εποχή των γονιών ή των παππούδων μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!