Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Ευχαριστώ τη μητέρα μου που μου έμαθε να είμαι… μαμά!»
[Mama365]: «Ευχαριστώ τη μητέρα μου που μου έμαθε να είμαι… μαμά!»

[Mama365]: «Ευχαριστώ τη μητέρα μου που μου έμαθε να είμαι… μαμά!»

Είναι γεγονός ότι οι μαμάδες μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας. Όχι μόνο είναι δίπλα μας όταν διαμορφώνουμε τον χαρακτήρα μας, αλλά λειτουργούν και ως πρότυπο σε πολλά επίπεδα όπως σε αυτό της συντρόφου ή της μητέρας. Στο παρακάτω τρυφερό κείμενο αυτή η γυναίκα ευχαριστεί τη μητέρα της που την έμαθε να είναι… μαμά και δεν θα πούμε ψέματα, αμέσως σκεφτήκαμε τις δικές μας μαμάδες και πόσο μας έχουν επηρέασει.

«Ακούω τον ήχο που κάνει ο υπολογιστής μου, όταν έχω βίντεοκλήση-είναι ένας ήχος που καταλαβαίνει αμέσως η μικρή μου κόρη και μετά φωνάζει ενθουσιασμένη ”γιαγιά”. Οι γονείς μου μένουν πολύ μακριά από εμάς, αλλά χάρη στην τεχνολογία μπορούμε ακόμα και να δειπνήσουμε όλοι μαζί!

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου κάνουμε αμέτρητες βιντεοκλήσεις! Μάλιστα, υπάρχουν πολλές φορές που οι παππούδες της την απασχολούν, ενώ κάνω κάνω δουλειές στο σπίτι. Δεν θα πω ψέματα, μου λείπει πολύ το πατρικό μου! Είμαι όμως ευγνώμων που μπορούμε και επικοινωνούμε τόσο συχνά με τους δικούς μου χάρη στην τεχνολογία. Κυρίως, όμως, νιώθω τυχερή που με την μητέρα μου έχουμε τόσο καλές σχέσεις, αν και μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα απόστασης.

Όταν μιλάμε με την μητέρα μου νιώθω ότι είμαι ακόμα παιδί-η κόρη της. Και όταν κλείνουμε τις οθόνες και τα τηλέφωνα αμέσως γίνομαι ξανά η μαμά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!