Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Έχουμε μόνο 15 καλοκαίρια με τα παιδιά μας – ας τα κάνουμε αξέχαστα!
[Mama365]: Έχουμε μόνο 15 καλοκαίρια με τα παιδιά μας – ας τα κάνουμε αξέχαστα!

[Mama365]: Έχουμε μόνο 15 καλοκαίρια με τα παιδιά μας – ας τα κάνουμε αξέχαστα!

Τα καλοκαίρια είναι αληθινά υπέροχα όταν είσαι παιδί και οι καλοκαιρινές αναμνήσεις σε ακολουθούν για όλη σου τη ζωή και σε γεμίζουν με χαρά και νοσταλγία. Οι στιγμές αυτές όμως, είναι αντίστοιχα μοναδικές και για τους γονείς που, ενήλικοι πια, ξαναζούν τα παιδικά τους καλοκαίρια μέσα απ’ τα παιδιά τους. Μόνο που ο καιρός περνάει γρήγορα και καμιά φορά ξεχνάμε να αράξουμε και να απολαύσουμε κάθε στιγμή που μας προσφέρεται.

Κι επειδή τα καλοκαίρια που περνάμε έχοντας τα παιδιά συνεχώς μαζί μας δεν είναι και τόσα πολλά – μετά τα 15, άντε να τα κρατήσεις – το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιγουρευτούμε ότι θα είναι αξέχαστα για όλους μας.

Ας περάσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με τα παιδιά μας

Το καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει μεγάλες μέρες και πάρα πολύς ελεύθερος χρόνος – χρόνος για βόλτες, για παιχνίδι, για εκδρομές, ακόμη και για βαρεμάρα. Κι είναι η τέλεια περίοδος να ρίξουμε κι εμείς τους ρυθμούς μας, ν’ ακολουθήσουμε κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μας και να τους αφιερώσουμε περισσότερο απ’ τον χρόνο μας. Να αράξουμε και να παίξουμε μαζί τους, να κουβεντιάσουμε για ό,τι κατεβάσει το κεφαλάκι τους, να τα χαζέψουμε καθώς χαίρονται τα ομορφότερα χρόνια της ζωής τους, να «γνωριστούμε» καλύτερα και να γεμίσουμε την καρδιά και το μυαλό μας με συναισθήματα και αναμνήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!