Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Δεν πειράζει να κλαις πού και πού όταν είσαι μαμά…»
[Mama365]: «Δεν πειράζει να κλαις πού και πού όταν είσαι μαμά…»

[Mama365]: «Δεν πειράζει να κλαις πού και πού όταν είσαι μαμά…»

Το ξέρουμε ότι το κλάμα είναι πηγή ανακούφισης, όμως, για εμάς τις μαμάδες δεν είναι τόσο απλό. Πολλές φορές κλεινόμαστε στο μπάνιο ή στο δωμάτιό μας για να μην μας δουν τα παιδιά να κλαίμε και τα στενοχωρήσουμε ή τους χαλάσουμε την εικόνα της δυνατής μαμάς στην οποία μπορούν να βασιστούν. Όπως λέει όμως και αυτή η μαμά στο παρακάτω άρθρο το κλάμα κάποιες φορές είναι σανίδας σωτηρίας και μπορεί να κάνει καλό και στα παιδιά μας.

«Δεν πειράζει να κλαις πού και πού όταν είσαι μαμά. Αυτός ο ρόλος είναι πολύ δύσκολος και απαιτεί τεράστια δύναμη, ψυχική και σωματική. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ. Κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, καθημερινά. Κάποιες μέρες, όμως, αισθανόμαστε ένα απίστευτο βάρος στους ώμους μας και το μόνο που θέλουμε είναι να ξεσπάσουμε σε κλάματα. Δεν πειράζει αν το κάνουμε.

Το κλάμα μας κάνει καλό και πραγματικά κάποιες φορές αποτελεί σανίδα σωτηρίας. Μετά νιώθεις καλύτερα σαν να σου έχει φύγει ένα βάρος. Τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.

Το να είσαι μαμά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι δυνατή και σίγουρη για όλα εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Μεγάλωσα με δυο γονείς, οι οποίοι δεν μοιράζοντας ποτέ το πώς νιώθουν μαζί μας. Δεν ήξερα αν είναι στενοχωρημένοι ή αν υπάρχει κάτι που τους απασχολεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!