Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μητρότητα θα ήταν τόσο σκληρή…»
[Mama365]: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μητρότητα θα ήταν τόσο σκληρή…»

[Mama365]: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μητρότητα θα ήταν τόσο σκληρή…»

Όσο όμορφη και αν είναι η μητρότητα, κάποιες φορές είναι και αμείλικτη. Πολύ εύκολα μπορείς να χάσεις τον εαυτό σου μέσα στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειας. Αυτό το συναίσθημα το βιώνουν πολλές μαμάδες, όπως και αυτή που έγραψε την παρακάτω δημοσίευση. Και δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς αυτή η κατάθεση ψυχής μας κάνει να θέλουμε να πατήσουμε παύση στην καθημερινότητα και να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας.

«Γεια σας. Είμαι 36 ετών. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μένα, γιατί έχω πάθει κρίση ταυτότητας. Μπορεί όμως να είναι και κρίση ”μέσης ηλικίας” ή απλώς να έχω κατάθλιψη. Από την άλλη, ίσως να είμαι πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.
Ποιος ξέρει τι από τα παραπάνω είναι…
Είμαι μαμά 3 αγοριών, σύζυγος, νοικοκυρά και εργαζόμενη γυναίκα. Και νιώθω ευλογημένη! Έχω αφιερώσει την ζωή μου σε όλα αυτά και τις περισσότερες ημέρες αισθάνομαι καλά γι΄αυτό.
Υπάρχουν όμως μέρες, ακόμα και εβδομάδες που δεν νιώθω έτσι. Είναι σαν να με έχω χάσει. Κοιτάζομαι στον καθρέπτη και με το ζόρι αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνω και αυτό με τρομάζει…
Δεν μοιάζω γερασμένη, απλώς φαίνομαι σαν μια άλλη γυναίκα. Μια γυναίκα πολύ κουρασμένη και θυμωμένη. Φαίνομαι σαν να έχω εγκαταλείψει τον εαυτό μου. Και το κυριότερο, μοιάζω λαχανιασμένη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!