Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Δεν αρκεί να με αγαπάς, πρέπει και να μου το λες»: το τρυφερό γράμμα μιας συζύγου στον άντρα της
[Mama365]: «Δεν αρκεί να με αγαπάς, πρέπει και να μου το λες»: το τρυφερό γράμμα μιας συζύγου στον άντρα της

[Mama365]: «Δεν αρκεί να με αγαπάς, πρέπει και να μου το λες»: το τρυφερό γράμμα μιας συζύγου στον άντρα της

Οι ισορροπίες μιας σχέσης αλλάζουν ριζικά με τον ερχομό ενός παιδιού. Ξαφνικά, το ζευγάρι αποκτά έναν νέο ρόλο και αναγκαστικά τον πρώτο καιρό δίνει εκεί όλη του την προσοχή, την ενέργεια και φυσικά τον χρόνο.

Όσο όμως κι αν ένα μωρό δένει περισσότερο το ζευγάρι, είναι σημαντικό να μην αφήσουν τη σχέση τους να βαλτώσει. Αυτό προσπαθεί να πει και αυτή η μητέρα στον σύζυγό της μέσα απ’ αυτό το τρυφερό γράμμα.

«Με κοιτάζεις τρυφερά και μου λες ”Αφού ξέρεις ότι σ’ αγαπώ. Γιατί με ρωτάς;”. Εγώ όμως κλαίω, νιώθω κουρασμένη και άδεια.

Τους τελευταίους 17 μήνες, απ’ όταν γεννήθηκε ο γιος μας, αισθάνομαι μονίμως χαμένη. Κάθε μέρα δίνω το 120% των δυνάμεών μου και παρόλο που το κάνω με όλη μου την καρδιά, αρκετές φορές νιώθω μόνη.

Υποτίθεται ότι ξέρω ότι με βρίσκεις ακόμα όμορφη. Όπως και ότι θεωρείς ότι είμαι καλή μητέρα, νοικοκυρά και σύζυγος.

Ξέρω ότι με εκτιμάς και με αγαπάς πάρα πολύ, όμως, έχω ανάγκη να το ακούω.Μην υποθέτεις ότι επειδή το ξέρω, μου αρκεί. Αρκετές φορές αναπολώ τις στιγμές του πρώτου καιρού. Τότε που γινόταν καταιγισμός από τηλέφωνα και μηνύματα. Τυχαία αγγίγματα και εκδηλώσεις τρυφερότητας. Αυτό που μου λείπει πραγματικά, όμως, είναι τα λόγια αγάπης που ανταλλάσσαμε μεταξύ μας.

Ο γάμος μας έφερε ακόμα πιο κοντά γιατί θέλαμε πάρα πολύ και οι δυο να δημιουργήσουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το παιδί ήρθε νωρίτερα στη ζωή μας απ’ ότι είχαμε υπολογίσει και μας ολοκλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!