Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Ανοίγει το αληθινό εργοστάσιο Σοκολάτας του Τσάρλι και ζωντανεύει τα όνειρα των παιδιών!
[Mama365]: Ανοίγει το αληθινό εργοστάσιο Σοκολάτας του Τσάρλι και ζωντανεύει τα όνειρα των παιδιών!

[Mama365]: Ανοίγει το αληθινό εργοστάσιο Σοκολάτας του Τσάρλι και ζωντανεύει τα όνειρα των παιδιών!

Ποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο Σοκολάτας», και ποιος δεν ονειρεύτηκε να ήταν αληθινό ένα τέτοιο εργοστάσιο ώστε να χαθεί στα περίεργες και λαχταριστές αίθουσές του του για μέρες;

Κι όμως, ένα εργοστάσιο σοκολάτας τύπου Γουίλι Γουόνκα, δημιουργείται στην πόλη Ζάανταμ, στην Ολλανδία και κάνει το όνειρο μικρών και μεγάλων πραγματικότητα!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ η αρχιτεκτονική εταιρεία SeARCH με έδρα το Άμστερνταμ συνεργάστηκε με τη σοκολατοβιομηχανία Tony’s Chocolonely για τη δημιουργία του Tony’s Chocolonely Chocolate Circus.
Το θεματικό πάρκο θα έχει προφανώς τρία κτίρια, ένα εκ των οποίων θα φιλοξενήσει ένα roller coaster. Το πρότζεκτ για το Chocolate Circus ανακοινώθηκε αρχικά από την Tony’s Chocolonely το 2018, αλλά τα σχέδια δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα.
Αν και ο σχεδιασμός σίγουρα είναι περίεργος – θυμίζει το εργοστάσιο της ταινίας «Willy Wonka and the Chocolate Factory», κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος του Ρόαλντ Νταλ – δυστυχώς δεν θα υπάρχει ποτάμι σοκολάτας.

Τα σχέδια για το roller coaster περιλαμβάνουν έναν ελιγμό μέσω ενός κόκκινου υπόστεγου, αλλά το τρενάκι δεν θα εισέρχεται μέσα στο εργοστάσιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο εργοστάσιο περπατώντας, να μαθαίνουν για ό,τι έχει σχέση με τη σοκολάτα και να ενημερώνονται για διάφορα κοινωνικής φύσεως ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παγκόσμια σοκολατοβιομηχανία (όπως, π.χ. η αδήλωτη εργασία).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!