Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Η αγάπη μου για σας είναι πάνω απ’ όλους και όλα»: τα λόγια της μάνας μου που έχω σαν φυλαχτό
[Mama365]: «Η αγάπη μου για σας είναι πάνω απ’ όλους και όλα»: τα λόγια της μάνας μου που έχω σαν φυλαχτό

[Mama365]: «Η αγάπη μου για σας είναι πάνω απ’ όλους και όλα»: τα λόγια της μάνας μου που έχω σαν φυλαχτό

Αν και η αγάπη της μάνας δεν είναι κάτι ρευστό που αυξομειώνεται με τα χρόνια και τις συγκυρίες, ένα παιδί μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί μεγαλώνοντας εξαιτίας άλλων παραγόντων ή λανθασμένων συμπεριφορών. Με λίγα λόγια, η αγάπη της μάνας είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά για να πιάσει τόπο οφείλει να μετουσιωθεί σε καλοσύνη, εμπιστοσύνη, συμπόνοια και στήριξη, να είναι για το παιδί μια αστείρευτη πηγή δύναμης και σιγουριάς. Όπως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας, που τα εμψυχωτικά και παρήγορα λόγια της μάνας της την συντροφεύουν μέχρι σήμερα που έγινε κι εκείνη μαμά κι αντιλαμβάνεται ακόμη πιο ξεκάθαρα τη δύναμή τους.

«Λίγο πριν κλειστούμε στα σπίτια μας, πήρα τους γιους μου κι επισκεφθήκαμε τη γιαγιά τους στο χωριό – τη μάνα μου, δηλαδή. Είχαν καιρό να ειδωθούνε και ευτυχώς που το πήραμε απόφαση και προλάβαμε την όλη κατάσταση.
Ήταν πολύ ωραίο ταξίδι γιατί πήγαμε με το τρένο και είχαμε την ευκαιρία να χαζέψουμε τη διαδρομή όλοι μαζί και να συζητήσουμε πολλά και διάφορα. Και χάρηκα ιδιαιτέρως που τα παιδιά ήθελαν να μάθουν πιο πολλά για τη γιαγιά τους – μεγαλώνουν κι έχουν πλέον πιο πολύπλοκες απορίες.
Πάνω στην κουβέντα, λοιπόν, θυμήθηκα κάτι που είχε θαφτεί στην άκρη του μυαλού μου τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έπαψε ποτέ να με παρηγορεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!