Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ζευγάρι παρήγγειλε πίτσα – Υπάλληλοι είχαν σχηματίσει πάνω της σβάστικα
[Lifo]: Ζευγάρι παρήγγειλε πίτσα – Υπάλληλοι είχαν σχηματίσει πάνω της σβάστικα

[Lifo]: Ζευγάρι παρήγγειλε πίτσα – Υπάλληλοι είχαν σχηματίσει πάνω της σβάστικα

Το ζευγάρι σοκαρίστηκε όταν είδε ότι στην πίτσα που είχαν παραγγείλει, κάποιοι είχαν σχηματίσει μία σβάστικα με τα υλικά

Όταν η Misty Laska άνοιξε την πίτσα που είχε παραγγείλει, το πρώτο πράγμα που παρατήρησε ήταν ότι οι φέτες από πεπερόνι σχημάτιζαν μία σβάστικα.

Όταν το συνειδητοποίησε, το ζευγάρι, από το Middleburg Heights, του Οχάιο, ανέβασε μία φωτογραφία από την πίτσα στα social media κατονομάζοντας και το κατάστημα από όπου την είχαν παραγγείλει.

Εξοργισμένοι από το ναζιστικό σύμβολο, προσπάθησαν να επιστρέψουν την πίτσα, αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση από την πιτσαρία.

Η Little Caesars, η τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα πίτσας στον κόσμο, επικοινώνησε μαζί τους την επόμενη μέρα για να ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν.

Ανέφερε ότι οι υπάλληλοί τους είχαν παραδεχτεί ότι το έκαναν για αστείο και η πίτσα υποτίθεται ότι δεν θα πωλούνταν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δύο υπάλληλοι είχαν ήδη απολυθεί.

Τα τοπικά μέσα μετέδωσαν ανακοίνωση της εταιρείας Little Caesars που καταδικάζει τον ρατσισμό και επιβεβαιώνει την απόλυση των υπαλλήλων. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για περαιτέρω σχόλια.

Η πελάτισσα και ο σύζυγός της δήλωσαν στο Reuters ότι αισθάνονται πως η απόλυση των υπαλλήλων δεν τους ικανοποίησε δεδομένης της σοβαρότητας του «αστείου», αλλά δεν ήταν σίγουροι τι άλλη ενέργεια θα μπορούσε να γίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!