Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Lifo]: Ξέσπασμα Πετρούνια για τις εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά – Η ανάρτηση στο Facebook
[Lifo]: Ξέσπασμα Πετρούνια για τις εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά – Η ανάρτηση στο Facebook

[Lifo]: Ξέσπασμα Πετρούνια για τις εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά – Η ανάρτηση στο Facebook

Προπόνηση «υπό βροχή» στις κλειστές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά καταγγέλλει ο Λευτέρης Πετρούνιας

Τις προπονητικές συνθήκες στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά κατήγγειλε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Λευτέρης Πετρούνιας .

Συγκεκριμένα ο Έλληνας ολυμπιονίκης αναφέρει ότι η βροχή αναγκάζει τους αθλητές να διακόπτουν τις προπονήσεις τους στο κλειστό γυμναστήριο ενώ συχνά ο εξοπλισμός καταστρέφεται, οι θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις απέχουν από τις ενδεδειγμένες, ενώ εξέφρασε την αμφιβολία του για «το πόσο θα κρατήσει η σκεπή από τις βροχές και δεν θα καταρρεύσει».

«Χρειάζεται μια επανεκκίνηση και στον αθλητισμό», γράφει ο Έλληνας ολυμπιονίκης. «Χρειαζόμαστε την ελάχιστη στήριξη. Τις αυτονόητες υποδομές. Αυτές που θα μας επιτρέπουν απλά να προπονούμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πραγματική εικόνα που έχουν σήμερα οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αφορμή η χθεσινή ημέρα, που δυστυχώς δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, με τη βροχή να μας αναγκάζει να σταματήσουμε την προπόνηση μας στο κλειστό γυμναστήριο αφού η σκεπή πλέον δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός. Νιώθω πραγματική θλίψη. Στεναχωριέμαι. Σκάω», ανέφερε ο Έλληνας ολυμπιονίκης.

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε καταφέρει να βγάζουμε πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Άνισες σε σχέση με τους συναθλητές μας από άλλες χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!