Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Βρετανία: Σάλος με σχολική εργασία – Ζητούσε από 13χρονους μαθητές να σχεδιάσουν την κηδεία τους
[Lifo]: Βρετανία: Σάλος με σχολική εργασία – Ζητούσε από 13χρονους μαθητές να σχεδιάσουν την κηδεία τους

[Lifo]: Βρετανία: Σάλος με σχολική εργασία – Ζητούσε από 13χρονους μαθητές να σχεδιάσουν την κηδεία τους

Οι μαθητές καλούνταν να διαλέξουν ακόμα και αν θέλουν να αποτεφρωθούν ή να κηδευτούν

Αναστάτωση σε γονείς και μαθητές προκάλεσε εργασία από καθολικό σχολείο στη Βρετανία , που ζητούσε από 13χρονους μαθητές να σχεδιάσουν την κηδεία τους.

Το Καθολικό Σχολείο του St.Paul στο Λέστερ δέχτηκε έντονες αντιδράσεις, όταν μητέρα ανέβασε στα social media την επίμαχη εργασία του 13χρονου παιδιού της, σύμφωνα με την οποία οι μαθητές καλούνταν να γράψουν εργασία για την κηδεία τους.

Την εργασία έδωσε καθηγητής θρησκευτικών σπουδών. Στους μαθητές δόθηκε μια φόρμα, που θα συμπλήρωναν τις απαντήσεις τους σε σοβαρές επιλογές για την κηδεία τους, μεταξύ των οποίων το αγαπημένο τους μουσικό κομμάτι ή τον εκκλησιαστικό ύμνο που θα ήθελαν στην κηδεία τους.

Τα παιδιά του σχολείου κλήθηκαν επίσης να διαλέξουν λουλούδια, να επιλέξουν το στιλ για το φέρετρο και να αποφασίσουν εάν θα προτιμούσαν να ταφούν ή να αποτεφρωθούν, αναφέρει η Irish Post.

Τους ζητήθηκε επίσης να απαριθμήσουν ποιοι θα ήθελαν να παρευρεθούν στην κηδεία τους, τι είδους ρούχα θα ήθελαν να φορέσουν και τι είδους θρησκευτική τελετή θα ήθελαν να έχουν.

Την σχετική ανάρτηση έκανε η Gemma Marston, η οποία δημοσίευσε μια εικόνα της εργασίας στο Facebook.

«Υπάρχει κάποιος άλλος που πιστεύει ότι το να βάζουν τα παιδιά να να προγραμματίσουν τη δική τους κηδεία είναι λίγο υπερβολικό; Ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι;» έγραψε μεταξύ άλλων αναρτώντας φωτογραφία από την εργασία.

Γρήγορα πολλοί ήταν εκείνοι οι γονείς που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!