Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Βρετανία: Πουλά συλλογή ουίσκι 28 ετών – Ήταν το ετήσιο δώρο γενεθλίων του από όταν γεννήθηκε
[Lifo]: Βρετανία: Πουλά συλλογή ουίσκι 28 ετών – Ήταν το ετήσιο δώρο γενεθλίων του από όταν γεννήθηκε

[Lifo]: Βρετανία: Πουλά συλλογή ουίσκι 28 ετών – Ήταν το ετήσιο δώρο γενεθλίων του από όταν γεννήθηκε

Ο Μάθιου Ρόμπσον από όταν γεννήθηκε έπαιρνε κάθε χρόνο δώρο γενεθλίων ένα μπουκάλι ουίσκι

O πατέρας του τού έκανε κάθε χρόνο στα γενέθλιά του δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι 18ετών. Τώρα, πουλάει τη συλλογή του για να αγοράσει ένα σπίτι.

Ο Μάθιου Ρόμπσον, από το Τάουντον, γεννήθηκε το 1992 και κατά τη διάρκεια της ζωής του ο πατέρας του, ο Πιτ, έχει ξοδέψει περίπου 5.000 λίρες σε 28 μπουκάλια ουίσκι Macallan.

Η συλλογή πλέον αξίζει περισσότερα από 40.000 λίρες και διατίθεται προς πώληση.

Ο 28χρονος είπε ότι «πιθανότατα δεν ήταν» το καλύτερο δώρο για ένα νεαρό αγόρι. Είχε, δε αυστηρές οδηγίες να μην ανοίξει ποτέ τα μπουκάλια.

«Κάθε χρόνο έπαιρνα από ένα μπουκάλι ως δώρο γενεθλίων», είπε ο Μάθιου. «Το θεωρούσα πολύ περίεργο καθώς ήμουν πολύ μικρός για να αρχίσω να πίνω. Αλλά είχα αυστηρές οδηγίες, ποτέ, μα ποτέ να μην τα ανοίξω. Προσπάθησα αρκετά και τελικά όλα παραμένουν άθικτα» είπε.

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι από το Milnathort της Σκωτίας, είπε ότι το πρώτο μπουκάλι ουίσκι του 1974, το αγόρασε για να «βρέξει το κεφάλι του μωρού», εθιμοτυπικά.

«Θεωρούσα ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν αγόραζα ένα μπουκάλι κάθε χρόνο και θα κατέληγε με 18 μπουκάλια ουίσκι 18 ετών για τα 18α γενέθλιά του», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!