Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Βραχώδη Όρη: Βρέθηκε ο θησαυρός που έθαψε εκατομμυριούχος – Μετά από 10 χρόνια, χάρη σε ένα ποίημα
[Lifo]: Βραχώδη Όρη: Βρέθηκε ο θησαυρός που έθαψε εκατομμυριούχος – Μετά από 10 χρόνια, χάρη σε ένα ποίημα

[Lifo]: Βραχώδη Όρη: Βρέθηκε ο θησαυρός που έθαψε εκατομμυριούχος – Μετά από 10 χρόνια, χάρη σε ένα ποίημα

Ο θησαυρός του Forrest Fenn βρέθηκε με οδηγό τους στίχους από ένα ποίημα του

Ένα σεντούκι με αντικείμενα αξίας 1 εκατ. δολαρίων, το οποίο ένας συλλέκτης τοποθέτησε πριν από δέκα χρόνια στα Βραχώδη Όρη , εντοπίστηκε σύμφωνα με τον άνθρωπο που προκάλεσε το μεγαλύτερο ίσως κυνήγι θησαυρού των τελευταίων δεκαετιών.

O Forrest Fenn, 89 ετών, δήλωσε στη Santa Fe New Mexican ότι ένας κυνηγός θησαυρών εντόπισε το σεντούκι πριν από μερικές ημέρες και επιθυμεί να μην γίνει γνωστό το όνομά του. Ο Fenn ανέφερε ότι με μία φωτογραφία επιβεβαιώθηκε πως το σεντούκι ήταν όντως αυτό που εκείνος είχε κρύψει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία. Ο ίδιος είχε κατά καιρούς δώσει στοιχεία για το σημείο που βρίσκεται ο θησαυρός μέσα από αναρτήσεις στο διαδίκτυο αλλά και σε ένα ποίημα 24 στίχων που συμπεριλήφθηκε στο αυτοβιογραφικό “The Thrill of the Chase” που κυκλοφόρησε το 2010. Σύμφωνα με τον Fenn αυτό το ποίημα οδήγησε τον κυνηγό θησαυρών στο σεντούκι.

Όπως αναφέρει ο Guardian, εκατοντάδες έψαχναν στις απομακρυσμένες περιοχές της αμερικανικής Δύσης για το μπρούτζινο σεντούκι στο οποίο πιστεύεται πως υπήρχαν κοσμήματα, χρυσά νομίσματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Κάποιοι θεώρησαν πως πρόκειται για hoax και κατέθεσαν μηνύσεις. Άλλοι άφησαν τις δουλείες τους για να ψάξουν για τον θησαυρό και άλλοι «έριξαν» στο κυνήγι όλες τις αποταμιεύσεις τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!