Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Virtual SNF Run: Τρέξτε τη δική σας διαδρομή για να στηρίξετε 81 νοσοκομεία της χώρας
[Lifo]: Virtual SNF Run: Τρέξτε τη δική σας διαδρομή για να στηρίξετε 81 νοσοκομεία της χώρας

[Lifo]: Virtual SNF Run: Τρέξτε τη δική σας διαδρομή για να στηρίξετε 81 νοσοκομεία της χώρας

Oι εγγραφές έχουν ανοίξει και μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή με τέσσερα απλά βήματα.

Φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, o αγώνας SNF Run επιστρέφει σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Σε αυτόν τον αγώνα, οποιοσδήποτε μπορεί την ημέρα που θέλει να τρέξει, από τις 15-21 Ιουνίου, όπως και την περιοχή που θα τρέξει.

Για να λάβετε μέρος μπορείτε να ακολουθήσετε τέσσερα απλά βήματα:
1. Κατεβάζετε την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.

2. Τρέχετε ή περπατάτε τη διαδρομή σας από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου, και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitness app της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.

3. Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.

4. Και μη ξεχάσετε: Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun.

Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!