Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Viral συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου στη Βρετανία – Ύβρεις και προσβολές μέσω Zoom [BINTEO]
[Lifo]: Viral συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου στη Βρετανία – Ύβρεις και προσβολές μέσω Zoom [BINTEO]

[Lifo]: Viral συνεδρίαση κοινοτικού συμβουλίου στη Βρετανία – Ύβρεις και προσβολές μέσω Zoom [BINTEO]

Η συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου κέρδισε τους χρήστες του Twitter

Σε χάος εξελίχθηκε μία διαδικτυακή συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου του Handforth στο Cheshire με τους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν μέσω Zoom ύβρεις και προσβολές.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς όταν ένας σύμβουλος μουρμούρισε υβριστικά λόγια. Σύντομα τα πράγματα έγιναν χειρότερα και η συνάντηση μετατράπηκε γρήγορα σε μία διαδικτυακή αρένα με οργισμένους συμβούλους από το χωριό κοντά στο Wilmslow.

Πλάνα από τις χαοτικές στιγμές έγιναν viral και κατέκλυσαν το Twitter. Το όνομα της «ηρωικά στωικής» γραμματέα, Jackie Weaver, η οποία επανειλημμένα προσπαθούσε να κρατήσει την συζήτηση σε ένα επίπεδο, έγινε trend στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν ακολουθήσουν και τα ανάλογα memes. Η ίδια ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν διστάζει να «κόψει» τους συμβούλους που παρεκτρέπονται.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος Brian Tolver υποχρεώθηκε να αποχωρήσει όταν αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη νομιμότητα της συνάντησης.

Όπως ακούστηκε στο επίμαχο βίντεο, είπε στην Weaver, από την Ένωση Τοπικών Συμβουλίων Cheshire, να σταματήσει να μιλάει, προσθέτοντας πως «Δεν έχετε καμία εξουσία εδώ». Σε απάντηση, η Weaver απλά έβγαλε τον Tolver από την κλήση Zoom και τον τοποθέτησε σε μια εικονική αίθουσα αναμονής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!