Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Ο Τζουλιάνι εκτεθειμένος μετά από ντροπιαστική του εμφάνιση στο νέο φιλμ του Μπόρατ
[Lifo]: Ο Τζουλιάνι εκτεθειμένος μετά από ντροπιαστική του εμφάνιση στο νέο φιλμ του Μπόρατ

[Lifo]: Ο Τζουλιάνι εκτεθειμένος μετά από ντροπιαστική του εμφάνιση στο νέο φιλμ του Μπόρατ

O πρώην δήμαρχος ξαπλώνει στο κρεβάτι και φαίνεται να βάζει τα χέρια του στο παντελόνι του.

Δύο μέρες πριν η νέα του ταινία με τον τίτλο-σιδηρόδρομο «BoratSubsequentMoviefilm: DeliveryofProdigiousBribetoAmericanRegimeForMakeBenefitOnceGloriousNationofKazakhstan» κάνει πρεμιέρα στο AmazonPrime στις 23 Οκτωβρίου γίνεται γνωστό ότι στο φιλμ εμφανίζεται εν αγνοία του ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νυν σύμβουλος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, σε μια σκηνή εξόχως ταπεινωτική.

Η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα που υποδύεται την υποτιθέμενη ανήλικη κόρη του Μπόρατ, την Τουτάρ, παίρνει συνέντευξη από τον Τζουλιάνι στον οποίο συστήνεται ως συντηρητική ρεπόρτερ που ετοιμάζει μια εκπομπή για τον κορωνοϊό και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση Τραμπ. Η Μπακάλοβα σε κάποιο σημείο προτείνει στον Τζουλιάνι να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκεί, όταν η Μπακάλοβα του βγάζει το μικρόφωνο ο πρώην δήμαρχος ξαπλώνει στο κρεβάτι και φαίνεται να βάζει τα χέρια του στο παντελόνι του. Εκείνη τη στιγμή όμως η σκηνή διακόπτεται από τον Κοέν, ο οποίος εισβάλει στο δωμάτιο ως Μπόρατ και φωνάζει: «Είναι 15, είναι πολύ μεγάλη για σένα!» και διώχνει μακριά από τον Τζουλιάνι την Μπακάλοβα.

Τον Ιούλιο, ο Τζουλιάνι είχε αναφερθεί στο περιστατικό παραλείποντας ωστόσο να συμπεριλάβει και το σημείο όπου ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

«Ο τύπος μπήκε μέσα τρέχοντας και φορώντας ένα τρελό, θα έλεγα τρανσεξουαλικό, ροζ ρούχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!