Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ζητά να καθυστερήσει η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση
[Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ζητά να καθυστερήσει η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση

[Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ζητά να καθυστερήσει η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση

Ο ηθοποιός κατέθεσε αίτημα για να μετατεθεί η δίκη κατά της Άμπερ Χέρντ που είχε οριστεί για τις 11 Ιανουαρίου του 2021

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε αίτημα αναβολής της διεξαγωγής της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση, που θα γίνει τις ΗΠΑ λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Fantastic Beasts 3.

Η πανδημία του κορωνοϊού μετατόπισε χρονικά όλα τα γυρίσματα και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ αναβλήθηκαν και όλες οι παραγωγές στο Χόλιγουντ και στο εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών και η τελευταία ταινία των Fantastic Beasts (Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται 3), στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντεπ.

Τα γυρίσματα μετατέθηκαν για τις αρχές του 2021, μία περίοδος που συμπίπτει χρονικά με τη δίκη για την αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης, που κατέθεσε εναντίον της πρώην σύζυγου του Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός τον Μάρτιο του 2019 μήνυσε την πρώην σύζυγό του για δυσφήμιση όταν εκείνη έγραψε μία προσωπική της εμπειρία στην Washington Post με τίτλο «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας – και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.»

Αν και δεν κατονομάζει τον ίδιο τον Ντεπ, στην πολιτεία της Βιρτζίνια, όπου κατατέθηκε η μήνυση και η Post έχει τα τυπογραφεία της, οι ενάγοντες μπορούν να διεκδικήσουν αξιώσεις για δυσφήμιση σε περίπτωση που υπάρχουν υπόνοιες χωρίς καν να κατονομάζονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!