Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε την Άμπερ Χερντ για τον «ηρωισμό» της στη μάχη του με τα ναρκωτικά
[Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε την Άμπερ Χερντ για τον «ηρωισμό» της στη μάχη του με τα ναρκωτικά

[Lifo]: Ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε την Άμπερ Χερντ για τον «ηρωισμό» της στη μάχη του με τα ναρκωτικά

Νέες λεπτομέρειες στο φως για την απόπειρα αποτοξίνωσης του ηθοποιού στο ιδιωτικό νησί του, στην τρίτη ημέρα της πολύκροτης δίκης

Ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε την Άμπερ Χερντ που προσπάθησε να τον κάνει «καθαρό» σε μια απόπειρα αποτοξίνωσης στο ιδιωτικό νησί του, επαινώντας την για τον «ηρωισμό» της.

Λεπτομέρειες από το επεισόδιο και η συνεπακόλουθη ευγνωμοσύνη του Ντεπ για την Χερντ, αρραβωνιαστικά του εκείνη την εποχή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής τρίτης ημέρας της δίκης, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Αποτοξίνωση στο ιδιωτικό νησί – Ο καβγάς για τα φάρμακα

Το Αύγουστο του 2014, το ζευγάρι, πήγε αεροπορικώς στο ιδιωτικό νησί του 57χρονου ηθοποιού. Έμειναν στην μια πλευρά του νησιού και μια νοσοκόμα, η Ντέμπι Λόιντ, στην άλλη. Σκοπός ήταν ο Ντεπ να αποτοξινωθεί από την οξυκωδόνη, ένα συνταγογραφημένο ναρκωτικό στο οποίο είχε εθιστεί, κατατέθηκε στη δίκη.

Η Χερντ διατηρούσε επαφές με την Λόιντ μέσω τηλεφώνου και ακολουθούσε τις οδηγίες της για να του δίνει τα φάρμακα που χρειαζόταν ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Μια μέρα η Χερντ έστειλε μήνυμα στη νοσοκόμα ζητώντας βοήθεια, επειδή ο Ντεπ «ξαφνικά τρελάθηκε» και «άρχισε να με σπρώχνει και δεν ξέρω τι να κάνω». Ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο πως θυμάται να βρίσκεται σε «μεγάλο πόνο» και «με ανεξέλεγκτους σπασμούς».

Σε ερώτηση αν χτύπησε τότε την Χερντ, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν την έσπρωξα ούτε της επιτέθηκα με οποιονδήποτε τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!